11°
17°
10°

Közzétették a Man Booker irodalmi díj idei finalistáit

Kommentek

Legolvasottabb

1
Traffipax Bács-Kiskun megyében
2
Személyvonat és autó ütközött össze Bácsalmásnál
3
Ismeretlen holttestet nem lehet hamvasztani – megyénkben 36 halott azonosítatlan
4
Magyarország legszebb birtoka Kecskemét határában van
5
Kigyulladt egy teherautó Hetényegyházánál
hétköznapi hős
16 ezer eurót talált a metrón egy diáklány, átadta a rendőrségnek 
terrorizmus / 2 órája
Egy harmadik férfit is elfogtak a londoni metrómerénylet kapcsán
A 25 éves férfit a walesi Newport városában vették őrizetbe.
Gyász
"A szeretet soha el nem múlik." (Pál I. 13/8.) Szomorúan értesítjük mindazokat, akik ismerték és szerették, hogy BALOG ÖDÖN aranydiplomás kertészmérnök kecskeméti lakos, életének 84. évében csendesen eltávozott közülünk. Hamvasztás utáni búcsúztatója 2017. szeptember 22-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Hamvainak végső nyugalomba helyezésére későbbi időpontban, szűk családi körben kerül majd sor Gyöngyösön. Kérjük, kegyeletüket egy szál virággal róják le. Minden külön értesítés helyett. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak akik a búcsúztatón megjelennek. A gyászoló család.
"Búcsúzom Tőletek kedves szeretteim, ne sirassatok, hisz már nem fáj semmi." Fájó szívvel tudatjuk, hogy SÁNTA LÁSZLÓNÉ Tóth Mária kecskeméti lakos, életének 88. évében elhunyt. Temetése 2017. szeptember 22-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek. A gyászoló család.
"Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is él; és aki él és hisz énbennem nem hal meg soha." János 11, 25-26 Mély fájdalommal tudatjuk, hogy FRECSKA ANDRÁS életének 92. évében 2017. szeptember 9-én elhunyt. Temetése 2017. szeptember 22-én, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"A szív sajog, a fájdalom nő, Nem hoz enyhülést a múló idő. Szomorú az út, mely sírodhoz vezet, Hol megpihenni tért jóságos szíved. Másképp lenne minden, ha velem lennél. Tudom, hogy nem jössz, de olyan jó várni, Hazudni kell a szívnek, hogy ne tudjon fájni." FAZEKAS IMRE rendőr nyomozó alezredes halálának 27. évfordulóján. Szerető felesége.
labdarúgás / 5 órája
Négy pályán vívnak kupacsatát
Vincze Miklós
vb-selejtező / 5 órája
A dánok egy félidőt hagytak női labdarúgóinknak
akár a szimfónia / 5 órája
Október elejétől új darabbal hódít a Thália Színház
kecskemét / 6 órája
Közel 800 üveg befőttet adományoztak a nyugdíjasok
Koós Kata
filléres praktikák / 6 órája
Ragyogni fog otthona ezektől a természetes tisztítószerektől
különlegességeket kóstolhatnak / 7 órája
Temérdek finomság várja a nyíregyházi fesztiválra látogatókat