21°
26°
16°

Sokan és sokat olvasnak Kecskeméten

Hozzászólások

veszély
Több mint ezer embert költöztettek el a kevés oxigén miatt Tibetben
kosárlabda / 48 perce
Nyolcadszor is bajnok a Szolnoki Olaj
A csapat 83-81-re győzött Szombathelyen a férfi kosárlabda NB I döntőjének negyedik mérkőzésén hétfőn, így 3-1-es összesítéssel megnyerte a párharcot.
Gyász
"Annyira akartam élni, a betegséget legyőzni. Búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett. Így búcsú nélkül szívetekben tovább élhetek." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BOZÓKI ISTVÁN kecskeméti lakos, életének 57. évében elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. június 21-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
RÓZSAHEGYI MIHÁLYNÉ Bende Éva Tíz éve már, hogy drága szíved megállt, s azóta hiába vár Téged a Család..., Szívfájóan nélkülözzük aggódó szeretedet, s bátorító, erőt adó ölelésed. Szívünk mélyén Te velünk élsz tovább, s szomorú lelkünknek ez ad vígasztalást! "Örök álmodat az angyalok őrizzék." Férjed, Gyermekeid, Menyed, unokáid Ádámka és Petike, Édesanyád, Húgod és Családja.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy HORMAYNÉ BARANYAI JUDIT kecskeméti lakos, életének 76. évében méltósággal viselt betegségben elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. június 22-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család
"Tiéd a csend, a nyugalom, miénk a könny, a fájdalom." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KÖKÉNY JÁNOSNÉ Tokai Etelka ballószögi lakos, 75. életévében elhunyt. Temetése 2018. június 20-án, 16.00 órakor lesz a helvéciai temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Nem múlnak Ők el, akik szívünkben élnek. Hiába szállnak álmok, árnyak, évek. Ők itt maradnak bennünk csöndesen még..." KECSKÉS LÁSZLÓNÉ Békési Margit Babus halálának 2. évfordulójára. Már 2 éve hogy elmentél, még mindig nagyon hiányzol! Örökké szívünkben élsz! Szerető férje és gyermekei.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak a rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, ismerősöknek, akik VISZUS ISTVÁNNÉ Sipos Borbála temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, mély gyászunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
"A múltba visszanézve valami fáj, valakit keresünk, aki nincs már. Nélküled szomorú, üres a házunk, még most sem hisszük el, hogy hiába várunk." BENDE PÁLNÉ Kovács Matild halálának 7. évfordulójára. Szerető férje és gyermekei.
"Adhat Isten pénzt, ragyoghat rajtad drága ékszer, Csak egyet nem adhat kétszer: Édes jó anyát." Isten akaratában megnyugodva, mégis fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy BIBLÁK GYÖRGYNÉ Hajagos Klára nyárlőrinci lakos, 91 éves korában elhunyt. Temetése 2018. június 19-én, 10.00 órakor lesz a nyárlőrinci Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Kérnénk, hogy a részvétnyilvánítást szíveskedjenek mellőzni. Ezúton megköszönjük a temetésen való részvételt. A gyászoló család.
?Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, szerették, hogy? MOZOLAI SÁNDORNÉ Gyenes Sarolta ?n?agykőrösi lakos, 2018. június 12-én meghalt?. Temetése 2018. június 19?-én, kedden ?15.00? órakor a ?kecskeméti ?K?öztemető?ben? lesz. Gyászmise a Piarista templomban ?(t?emetés után) 16.15 órakor. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy dr. MÁRIN ISTVÁN császártöltési lakos, 80 éves korában elhunyt. Búcsúztatása 2018. június 16-án, 14.00 órakor lesz a császártöltési régi temetőben. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatom mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KOSDI-BERÉNYI SÁNDORNÉ Antal Ágnes kecskeméti lakos, életének 71. évében csendben elaludt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. június 19-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Református Templomban. Kérem, hogy egy szál fehér virággal emlékezzenek Édesanyámra. Szerető leánya.
"Megállt egy nemes szív, mely értünk dobogott, s pihen a két áldott kéz, mely értünk dolgozott." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették,, hogy SZABÓ DEZSŐ JÓZSEF ruházati kereskedő, galambász kecskeméti lakos, 54 éves korában, váratlanul elhunyt. Hamvasztás utáni temetése 2018. június 18-án, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
"Szívedben nem volt más, csak jóság és szeretet. Munka és küzdelem volt egész életed." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SZEGEDI BALÁZSNÉ Szabó Ilona kerekegyházi lakos, 83 éves korában elhunyt. Temetése 2018. június 15-én, 15.00 órakor lesz a kerekegyházi temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, Pihen a kéz, mely értünk dolgozott." Fájó szívvel tudatjuk, hogy HAJDÚ GÁBOR életének 81. évében, súlyos betegségben elhunyt. Temetése 2018. június 19-én, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
"Küzdöttél, de már nem lehet, a csend ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, akit elfelednek, örökké él, akit igazán szeretnek." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett férjem, fiam, édesapánk ZSÁMBOKI ATTILA volt jakabszállási, ballószögi lakos, 49. életévében elhunyt. Temetése 2018. június 15-én, 10.00 órakor lesz a ballószögi temetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
"Küzdöttél, de már nem lehet, a csend ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, akit elfelednek, örökké él, akit igazán szeretnek." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy VISZUS ISTVÁNNÉ Sipos Borbála fülöpházi lakos, 87 éves korában elhunyt. Temetése 2018. június 15-én, 16.30 órakor lesz a fülöpházi temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Szívedben nem volt más, csak jóság és szeretet, munka és küzdelem volt egész életed." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KOMÁROMI PÁLNÉ Keserű Mária kecskeméti lakos, 89 éves korában elhunyt. Temetése 2018. június 16-án, szombaton 11.00 órakor lesz a kecskeméti Református Temetőben (Irinyi u. 17/B.) Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Bíztunk az életben, bíztunk a gyógyulásban, de ha már abban sem, legalább a csodában. Csoda volt, hogy éltél, hogy minket szerettél, nem haltál meg, csak álmodni mentél." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy HOLLÓ JÓZSEF ágasegyházi lakos, 72 éves korában elhunyt. Temetése 2018. június 14-én, 16.00 órakor lesz az ágasegyházi temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Kegyetlen volt a sors, hamar elvett Tőlünk, De szíved emléke örökre itt marad velünk." Fájó szívvel emlékezünk BAKONYI RÓBERT halálának 20. évfordulóján. Szerető családja.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik CSAPÓ ISTVÁN temetésén megjelentek, mély gyászunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
fölény / 1 órája
Sima győzelemmel rajtoltak a belgák
klímaváltozás / 1 órája
Évről évre egyre kevesebb málna terem
vébéláz / 1 órája
Ilyen cukin drukkolnak Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova ikergyerekei
látványos oktatás / 2 órája
Három új energiakövete van Magyarországnak
erkölcsi győzelem / 2 órája
Mégsem bliccelt az a biohacker, aki a bőre alá ültette a bérlete chipjét
itthon gyártják majd / 2 órája
Magyar okosvizet dob piacra a Coca-Cola