Kultúra

2014.02.13. 17:53

Két órán át táncoltak

A táncot és a farsangot kötötte egybe az Easy-Dance Oktatási Kulturális és Sport Egyesület, amikor meghirdette farsangi táncos programját.

Szentirmay Tamás

A mindössze két éve működő egyesület egyre több táncot kedvelő gyereket és felnőttet dédelget magához, akik rendszeresen táncolnak Szabó Tibor Imre irányításával. Legutóbb táncos jelmezversenyt hirdettek a táncot kedvelőknek. Az általános iskola tornatermébe a helyiek mellett Kecskemétről, Tiszaalpárról, Nyárlőrincről, Tiszakécskéről és Csongrádról is érkeztek fellépők.

Szinte kivétel nélkül mindenki ötletes jelmezt vett magára. A jelenlévők szavazhattak arról, hogy kinek a jelmeze tetszett a legjobban. Az első helyet az apácának öltözött Forgó Lászlóné és Illésné Kissebestyén Annamária lakiteleki táncosok érdemelték ki. Második helyen végzett Lingurár Virág Tiszaugról, a harmadik helynek a kecskeméti Jánosi Krisztina örülhetett. Különdíjban részesült a tiszaalpári Szabó Bernadett.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Az első helyet az apácának öltözött lakiteleki táncosok érdemelték ki
[/caption]

Címkék#Lakitelek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!