Kultúra

2013.08.20. 19:32

Csombor Teréz és Vida Péter díjat kapott

A Meseautó sikert aratott Szarvason, a nyári fesztiválon is.

PN

Átadták a Magyar Teátrum Nyári Fesztivál díjait a Szarvasi Vízi Színházban rendezett záróest keretében: a budapesti Turay Ida Színház Anconai szerelemesek című, Huszti Péter által rendezett darabja kapta a legjobb előadás díját.

A Szarvasi Vízi Színház nyári évadán belül második alkalommal rendezték meg a Magyar Teátrum Nyári Fesztivált, ahol a Magyar Teátrumi Társaság hat tagszínháza mutatta be darabjait: az egri Gárdonyi Géza, a Veszprémi Petőfi, a kecskeméti Katona József, a budapesti Turay Ida, a debreceni Csokonai és a Békéscsabai Jókai Színház. Az előadásokat hétfős társadalmi zsűri kísérte figyelemmel és hozott döntést a közösségi és az egyéni Vízi Szarvas Díjakról, valamit Szarvas Város Különdíjáról.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A Meseautó a kecskeméti teátrumban is nagy sikert aratott
[/caption]

A vasárnap este tartott záróest keretében a zsűri a legjobb férfi mellékszerepért járó elismerést Vida Péternek adta, a Kecskeméti Katona József Színház Meseautó című darabjában játszott szerepéért. A legjobb női mellékszereplő Csombor Teréz lett, aki szintén a Meseautóban nyújtott színészi teljesítményéért részesült díjazásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!