Kultúra

2013.07.03. 11:34

Nagy sikert arattak az amatőr színjátszók

Felállva tapsolt a közönség a művelődési ház színjátszó csoportjának remek előadásán. Az amatőr színészek két egymást követő hétvégén mutatták be a Liliomfit, hatalmas sikerrel.

Szentirmay Tamás

Az első előadásra minden jegy elkelt és a másodikon is csaknem teltház volt Szigligeti Ede: Liliomfi című vígjátékán, a művelődési ház nagytermében. Nem ez az első alkalom, hogy az amatőr színjátszók ilyen nagy sikert aratnak. Korábban Vargáné Darabos Márta rendezésében szinte minden évben bemutattak egy-egy darabot. Most Olajosné Kádár Ilona vállalta a rendezést és vitte színpadra a vígjátékot. A színi előadáson különböző életkorú szereplők szerepeltek. Akadt közöttük általános iskolai tanuló, építész, igazgató, könyvelő, de nyugdíjas is. Liliomfi szerepét Belicza András, a művelődési ház programszervezője alakította, kitűnően.

A fordulatokban gazdag vígjáték közben több alkalommal is felhagzott a taps a nézőtérről. Az előadás után pedig sokan gratuláltak a szereplőknek, a kitűnő alakításokért. Azt ugyan még nem árulták el, hogy a következő előadás alkalmával mit fognak bemutatni, de annyi bizonyos, hogy ősszel ismét láthatja majd őket a lakiteleki közönség a színpadon.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Liliomfit Belicza András, a művelődési ház programszervezője alakította
[/caption]

Címkék#Lakitelek
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!