Kultúra

2013.06.16. 15:54

Ismét a városháza udvarára költözik a színház

Ezen a nyáron is kaput nyit az Udvarszínház Kecskeméten, a Városháza díszudvarán.

Popovics Zsuzsanna

Július 19. és augusztus 10. között négy előadást láthat a közönség a hangulatos szabadtéri színpadon, a Kecskeméti Nyári Fesztivál részeként.

Elsőként (július 19., július 20.) Bernard Slade Jövőre, veled, itt című vígjátékát adja elő a kecskeméti Katona József Színház két tagja: Danyi Judit és Hegedűs Zoltán. A színészházaspár számára jutalomjáték az előadás, amely a következő évadban a bérletes előadások között is helyet kap. Július 26-án Mikó István Vadmadár című produkciója lesz színpadon, közreműködik Rusz Milán és Suha Kálmán. A Gyulai Várszínház produkciójában Márai Sándor, Hamvas Béla és Weöres Sándor bölcseleteit hallhatják az érdeklődők Helyey László, Binder Károly, valamint Barkóczi Beáta tolmácsolásában. A Füves könyvek – Az élet nagy kérdései című előadást július 27-én játsszák. A kecskeméti teátrum legutóbbi évadjának legnépszerűbb kisszínházi előadását mutatja be az Udvarszínházban. A Benedek Miklós által rendezett Meseautó camű darab augusztus 9-10-én lesz látható, a főbb szerepeket Kiss Zoltán, Trokán Nóra, Vida Péter és Csombor Teréz játsszák.

Címkék#Kecskemét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!