Kultúra

2011.06.09. 22:22

Elismeréseket adtak át a kiskunhalasi pedagógusoknak

A városi pedagógusnap alkalmából a Bibó István Gimnázium aulájában adták át a Kiskunhalas Város Közoktatásáért díjakat, az Arany Pálma-díjat, a Pedagógus Szolgálati Emlékérmeket és a színes díszokleveleket.

Zsámbóki Dóra

A képviselő-testület által odaítélt Kiskunhalas Város Közoktatásáért díjat vehette át Szabó Anna, Tóthné Almási Beáta, Mesterné Taskovics Valéria, Misalekné Zsigó Katalin, Gavlikné Kis Anita, Budainé Gulyás Gabriella és Eszenyiné Suba Ildikó. Az Arany Pálma-díjat sikeres szakmai tevékenységükért Halász Kálmánné és Tallér Györgyi kapták.

Klein Imre, a II. Rákóczi Ferenc Szakközépiskola nyugdíjba vonuló igazgatója, a halasi igazgatói munkaközösség vezetője a város ajándékát vehette át kiváló szakmai munkája elismeréseként. 

A több évtizedes magas színvonalú pedagógiai tevékenységükért Klein Imrének, Gyenizse Lászlónak, Utasi Jánosnak, Vesztócziné Ádám Klárának, Ulrich Istvánné Szűcs Irénnek és Vadkerti Tóth Erzsébetnek az oktatási miniszter Pedagógus Szolgálati Emlékérem kitüntetést adományozott.

Az 50, 60, 65 éve diplomát szerzett kiemelkedő szakmai utat bejárt pedagógusok munkáját – a hagyományokhoz hűen – színes díszoklevéllel ismerték el. Vas díszoklevelet adományoztak Török Jenőnének, Deák Lajos Istvánnak és Bolvári Ferencnének. Gyémánt díszoklevelet vehetett át Gál Józsefné, F. Nagy József és Gyukics Etelka. Az arany díszoklevelet dr. Katona Józsefné és Simonyi Jánosné kapták.

A pedagógusnapi kitüntetéseket Váradi Krisztián, Laskovicsné Terzics Edit, a Kiskunhalasi Pedagógus Kar elnöke és Csúzdi Zoltán, a városháza humánpolitikai főosztályának vezetője adta át.

Címkék#Kiskunhalas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!