Kultúra

2010.03.20. 06:52

A Qashqait még jobbá tette a Nissan

Megérkezett az új Nissan Qashqai! Aki az elsők között szeretné látni, kipróbálni, ma és holnap megteheti a Nissan Hovány nyílt hétvégéjén, ahol a bevezető áron kínált autót különböző programokkal egybekötve mutatják be a látogatóknak.

X

Hogy milyen az új Qashqai? Különösebben senkit nem kell győzködni a márka előnyeiről, a japán minőségről, biztonságról és az ehhez társított baráti árakról. Ugyanakkor aki már próbálta az új Qashqait, azt mondta: „Úgy látszik, a kifogástalant is lehet még jobbá tenni…”

– Szeretettel várunk mindenkit a nyílt hétvégén – mondta Zsíros László, a Nissan Hovány márkaképviselet-vezetője. – Használt autóját természetesen kedvező áron beszámítjuk, plusz a hétvégén akciós alkatrész- és tartozékbörze is várja a vendégeket. Lesz továbbá ügyességi vetélkedő, és a gyerekeknek ugrálóvár. A versenyre benevezett vendégeket pedig ebédre is vendégül látjuk.

Ezen a hétvégén lesz a Qashqai Club hivatalos megnyitója is. A regisztrált klubtagok számára önálló weboldalt hoztak létre, akik így kapcsolatba kerülhetnek egymással, jutányos áron kapják az autó különböző alkatrészeit, és negyedévente valamilyen eseményen vehetnek részt. A weboldal címe: www.qashqaiclub.hu

A Qashqai egyébként a 2007-es bevezetés után most alapos modellfrissítésen ment keresztül. A modell a Nissan középkategóriás crossovere, ami annyit jelent, hogy átmeneti autó, vagyis egyesíti a személyautók és a 4x4-esek előnyeit. Általánosságban az volt a cél, hogy az új elemek meghódítsák az olyan vevőket is, akik korábban prémiumkategóriájú ferdehátút vagy kompakt menedzserautót használtak.

A Qashqai és Qashqai+2 átalakításának leginkább észrevehető eleme az autó orrának változása, amit teljesen átterveztek. A teljesen új motorháztető, első lökhárító és fényszórók együttesen új megjelenést kölcsönöznek az autónak. A legjellemzőbb külső változtatásokon kívül fontos még egy, a futóműben rejlő újdonság és egy még „környezettudatosabb” változat megjelenése.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A Qashqai és Qashqai+2 átalakításának leginkább észrevehető eleme az autó orrának változása, amit teljesen átterveztek
[/caption]

A hajtáslánc tekintetében: a Qashqai és Qashqai+2 is elérhető elsőkerék-hajtással, vagy nagyobb motorok esetén a biztonságot adó ALL MODE négykerék-hajtással. A motorok terén az igazán fontos változás, hogy Genfben bemutatták a Qashqai új, csökkentett CO2-kibocsátású Eco változatát.

Két új külső szín egészíti ki az eddigieket: az „érzéki vörös” és a „titánium”. Emellett két, új formájú könnyűfém kereket is bemutatnak az új modellel együtt: mindkettő ötküllős – az egyik 16, a másik 17 col átmérőjű.

A Qashqaijal egy különleges ötlettel próbáltak rést ütni a piacon – és sikerült. Várakozáson felül. Hároméves diadalmenet, több mint 500 ezer eladott autó után pedig most még jobbat faragott a japán márka az eredeti ötletből. Jöjjön el a Nissan Hoványhoz, és győződjön meg róla személyesen!

Szerviztippünk a Qashqaihoz

Ne engedje magát megtéveszteni a látszólag minőségi munkát végző szervizekkel! Kecskemét és térségének egyedüli, hivatalosan felhatalmazott Nissan-márkaszervize a Hovány Dél-Alföld Kft.-nél található, a Szent László krt. 20. alatt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!