Kultúra

2010.02.18. 15:24

Megújul a Baon-lány játék!

Új fejezet kezdődik hírportálunk egyik legsikeresebb játékának történetében, márciustól ugyanis nagy meglepetést tartogatunk a Baon-lányok és rajongóik számára egyaránt.

baon.hu

A legnagyobb változás az elmúlt évekhez képest, hogy idén új támogató – a New Yorker – állt népszerű versenyünk mellé. Kizárólagos szponzorunknak köszönhetően a Baon-lányok ezentúl mindig trendi, stílusos öltözékben állhatnak fotósunk elé. Ők mutathatják be olvasóinknak a közkedvelt üzlet legújabb modelljeit.

Abban, hogy mindenki az egyéniségéhez illő ruhákban pózolhasson, stylistunk, Illés-Tóth Orsolya nyújt segítséget a lányoknak. Vele választják ki a New Yorker szezonális kínálatából a hozzájuk leginkább illő darabokat, és ő segít nekik a fotózáson is, hogy a legtöbbet hozhassák ki magukból. Emellett a sminkjüket is profi kezekre bízzuk. Geiger Katalin kozmetikus gondoskodik majd arról, hogy úgy fessenek a képeken, akár az igazi fotómodellek.

És ez még nem minden! A New Yorker vállalta azt is, hogy közönségdíjas lányainkat vásárlási utalvánnyal ajándékozza meg. Havi nyerteseink 5000 forintos, az év Baon-lánya pedig 25 ezer forintos utalványt kap kizárólagos támogatónknak köszönhetően.

Mindemellett továbbra is megkapják a Baon-lányok az oldalunkon megjelenő fotókat, ami profi portfólió is lehet egy induló modell számára. Érdemes tehát jelentkezni játékunkra, és bízunk abban is, hogy látogatóink is nagy örömmel veszik majd a változást. Nekik „csak ” annyit ígérhetünk: a lányok ezután nem csak divatosak, de még szebbek, még dögösebbek lesznek. És talán egy kicsit többet is megmutatnak majd magukból…

Ezek is érdekelhetik