Hallgassa élőben!
Fotó: driveral.com

Mi lehet a Driveral sikerének titka?

A Driveral Magyarország feltörekvő sofőrállás weboldala. A 2020 augusztusában indult honlap Európa egyik legmodernebb sofőrállásokat gyűjtő weboldala. Vajon mi lehet a sikerének a titka? Minek köszönhető, hogy jelenleg már több ezer regisztrált sofőrrel és több száz regisztrált céggel rendelkezik? Ezeknek a kérdéseknek néztünk utána!

Driveral – Európa legmodernebb sofőrállás weboldala

A Driveral célja, hogy összekösse a fuvarozócégeket a sofőrökkel. Mindemellett szeretne a legnépszerűbbé válni a témában, és úgy tűnik, hogy jó úton jár a cég. A weboldal 2020 augusztusában indult, azóta egyre inkább nő a népszerűsége a fuvarozócégek, illetve a sofőrök körében. Napjainkra elérte a cég a 10 ezer regisztrált sofőrt és a 350 regisztrált fuvarozó céget, valamint már több mint 800 állásjelentkezés történt az oldalon keresztül, és ezek a számok folyamatosan nőnek. A Driveral nemcsak hazánkban van jelen, terjeszkedik Nyugat-Európában is. Ehhez járul hozzá, hogy szolgáltatása már hat nyelven elérhető. Mi lehet a Driveral sikerének titka? Részben az, hogy nem csupán marketingfogás, hogy megkönnyíti a sofőrök számára az álláskeresést, hanem valóban teljesíti a cég az ígéretet. Jelentősen megkönnyíti a fuvarozócégek, valamint a sofőrök egymásra találását. A belföldi sofőrállások mellett nemzetközi lehetőségeket is hirdet. A cég kiemelt figyelmet fordított a weboldaluk fejlesztésére, amelynek eredménye egy jól átlátható, modern és egyszerűen kezelhető online felület lett. Ez nagyban megkönnyíti az álláshirdetések közzétételét a fuvarozó cégek számára, illetve a sofőrállásokra való jelentkezést a sofőrök számára.

Valóban megkönnyíti a fuvarozó cégek és a sofőrök egymásra találását

Mindemellett hozzájárul a Driveral sikeréhez a folyamatos fejlődés, és az új funkciók bevezetése a weboldalon. Jól használható szűrők teszik egyszerűbbé a sofőrök számára az ideális sofőr állás megtalálását. Segítségükkel könnyedén beállíthatóak a szükséges paraméterek. Például beállítható a munkavégzés helye, az elvárt fizetés, a jogosítvány kategóriája, a nyelvi tapasztalat, a munka típusa, a jármű típusa, illetve további jogosítványok és engedélyek is beállíthatóak. Igazán részletes szűrő, amely a megfelelő beállításokat követően biztosan a legideálisabb állásokat listázza az álláskereső számára.

Fotó: driveral.com

Rendkívül hasznos funkció a sofőrök számára, hogy az állásjelentkezés státusza nyomon követhető. Ennek köszönhetően minden döntésről és változásról azonnal tájékoztatást kap a jelentkező. Szintén a hasznos funkciók közé sorolható a beépített chat, amelynek köszönhetően egyszerűen tud kommunikálni egymással a sofőr és az állást meghirdető fuvarozócég. Ráadásul a cégek rengeteg időt, pénzt és energiát megspórolnak a Driveral használatával, hiszen jóval kevesebb munkát kell az ideális sofőr megtalálására fordítaniuk. A regisztrációt és a megfelelő csomag kiválasztását követően egy naponta frissülő sofőradatbázishoz férnek hozzá, amely gyakorlatilag egész Európát lefedi. Ráadásul a Driveral egész napos, 24 órás ügyfélszolgálatot is biztosít a regisztrált fuvarozócégek számára, amely telefonon és online egyaránt elérhető. Az említett funkciók az alapszolgáltatás részét képezik.

Ezek mellett prémiumszolgáltatást is igénybe vehetnek a cégek és a sofőrök egyaránt. A prémiumcsomag részeként a sofőrök például kipróbálhatják az önéletrajz generálásának lehetőségét. A fuvarozócégek a prémiumszolgáltatás keretein belül kiemelt hirdetési lehetőséget kapnak, illetve élhetnek az igazolt partnerség lehetőségével, amelynek köszönhetően növelhető a fuvarozócéggel szerződő sofőrök száma. Összeségében elmondható, hogy a Driveral sikerének titka, hogy valóban megkönnyíti a fuvarozócégek és a sofőrök egymásra találását. Érdemes kipróbálni!

Hozzászólások

Hirdetés
Az élet írta a Rozmaring kunyhó történeteit
váratlan öröm
Több mint 90 műalkotáshoz jutott egy hagyatékból a frankfurti Städel Múzeum
galériával / 21 perce
Fáklyás felvonulással emlékeztek Nyárlőrincen 1956-ra
Október 22-én 17 órakor kezdődött az 1956-os megemlékezés Nyárlőrincen.
Gyász
"Drága jó szívét, két dolgos kezét Áldd meg Atyám! S mi köszönjük, hogy Ő lehetett a mi Édesanyánk." Szomorúan emlékezem TÓTH ISTVÁNNÉ Verdung Eszter halálának 2. évfordulójára. Szerető lánya Ági
"Az Isten szeretet, és aki a szeretetben marad, az az Istenben marad, és az Isten is őbenne." /1 János 4, 16/ Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy id. SZAPPANOS LAJOS kecskeméti (1984-ig Kunszállás-fülöpjakabi) lakos, életének 91. esztendejében visszaadta lelkét Teremtőjének. Édesapánk, nagyapánk, dédnagyapánk, Lajos bácsi hamvasztás utáni búcsúztatója 2021. október 27-én, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Azt követően gyászmisét mutatunk be érte a hetényegyházi templomban. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, áldott emlékét szívünkben megőrzik! A gyászoló család.
"Amikor Isten látta, hogy az út túl hosszú, a domb túl meredek, a légzés túl nehéz lett, átölelt és mondta gyere haza..." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy drága Édesanyám, nagymamánk, anyósom DIÓSZEGI JÓZSEFNÉ Szabó Ilona hetényegyházi lakos, 81 éves korában, 2021. október 16-án elhunyt. Temetése 2021. október 26-án, 15.00 órakor lesz a hetényegyházi temetőben. Ezúton mondun köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek, mély fájdalmunkban velünk együtt éreznek. A gyászoló család.
"Amíg élünk Ő is él velünk, szívünkben itt marad nekünk." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy TERECSKEI ZSIGMONDNÉ Bognár Katalin kecskeméti lakos, 77 éves korában hosszan tartó súlyos betegségben elhunyt. Temetése 2021. október 25-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászmise 2021. október 26-án, 8.00 órakor lesz a kecskeméti Nagytemplomban A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SZABÓ JÓZSEF Kecskemét, Lánchíd utcai lakos, 74 éves korában, 2021. október 13-án hosszú betegség után elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2021. október 22-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy KRACKER EMILNÉ Kis Erzsébet kecskeméti lakos, 98 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2021. október 22-én, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik IGNÁCZ PÁL búcsúztatásán megjelentek, mély fájdalmunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
Szeretett Édesapánkra GÁL MIHÁLY halálának 55. évfordulóján. Négy gyermeke és kilenc unokája.
"Amíg élünk, ő is él velünk, szívünkben itt marad nekünk." A gyászoló család tudatja, hogy MÓCZA JÁNOSNÉ Kuczka Ilona a Görbemajori, illetve a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola nyugalmazott vasdiplomás pedagógusa 2021. szeptember 30. napján, életének 92. évében, a betegek szentségével megerősítve, visszaadta földi életét Teremtőjének. Hamvait 2021. október 22. napján 10.45 órakor a római katolikus egyház szertartása szerint helyezzük örök nyugalomra a kecskeméti Köztemetőben. Az engesztelő gyászmisét 2021. október 23. napján 18.00 órakor a kecskeméti Szent Miklós (Barátok) Templomban mutattatjuk be. Külön köszönetet mondunk a kalocsai Szent Kereszt Kórház Krónikus Belgyógyászati Osztálya valamennyi orvosának és ápolónőjének. Gyászolják: fia Attila, lánya Csilla, unokái Orsi, Csaba, Emese, Réka, dédunokái Csenge és Szabolcs, rokonai és mindazok, akik szerették.
Szomorúan tudatjuk a rokonokkal, barátokkal, ismerősökkel, hogy VIRÁGH ERZSÉBET JUDIT életének 73. évében csendesen elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2021. október 22-én, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Kérjük a részvétnyilvánítás mellőzését. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy TALMÁCSI BALÁZS kecskeméti lakos, 85 éves korában hosszú súlyos betegség után megtért Teremtőjéhez. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2021. október 19-én, 15.00 órakor lesz a Hetednapi Adventista Egyház gyülekezeti termében (Kecskemét, Liszt Ferenc u. 28.). Kérjük, hogy Szerettünktől csak egy szál virággal búcsúzzanak. A gyászoló család.
"Szívedben nem volt más, csak jóság és szeretet, munka és küzdelem volt egész életed." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SZEKÉR JÓZSEF kecskeméti lakos, 98 éves korában szíve örökre megszűnt dobogni. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2021. október 21-én, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Szeretett férjem és édesapánk HEGEDŰS ANDRÁS halálának 20. évfordulójára. "Azt hittük könnyebb lesz ahogy múlnak az évek. De nem hozott enyhülést a gyászunkra az élet. Szívünkben nincs más csak örök bánat, Amíg élünk siratjuk az Édesapánkat." Szerető feleséged és családod.
"Hűségedért megbecsültek, becsületességedért megszerettek, jóságodért megsiratnak." Megrendülten tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy DR. SUTUS JUHÁSZ GYULA ny. r. alezredes, ügyvéd kecskeméti lakos, életének 75. évében elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2021. október 19-én, 10.45 órakor a kecskeméti Köztemető ravatalozójában lesz. Kérjük kegyeletüket egy szál virággal róják le. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család. 
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Édesapánk REBEK ANTAL PÁL kecskeméti lakos, 77 éves korában elhunyt. Temetése 2021. október 18-án, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Aki ember volt, küzdő, tiszta ember, változzék át bár porladó rögökké, az élőkben tovább él - mindörökké." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett Férjem GELLÉRT LÁSZLÓ orgoványi lakos, életének 62. évében elhunyt. Temetése 2021. október 16-án, 14.00 órakor lesz az orgoványi Református Temetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család kéri, hogy a részvétnyilvánítás helyett, közvetlenül a szertartást követően az Orgovány, Sport u. 8. szám alatti telephelyen, elhunyt szerettünk életműve helyén tartandó megemlékezésen egy fejbólintással búcsúzzanak Tőle. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek, mély fájdalmunkban velünk együtt éreznek. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KOCSIS ANDRÁSNÉ Kertész Neszte helvéciai lakos, 84 éves korában elhunyt. Temetése 2021. október 15-én, 15.00 órakor lesz a helvéciai temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Felfogni a felfoghatatlant, nagyon fáj és nehéz. Örökké szívünkben tart a szeretet és az emlékezés." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy FODOR FERENC a Volán nyugdíjasa kecskeméti lakos, 86 éves korában rövid súlyos betegségben elhunyt. Temetése 2021. október 15-én, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik NYILAS MIHÁLY búcsúztatásán és temetésén megjelentek, fájdalmunkban velünk együttéreztek. A gyászoló család.
"Szívedben nem volt más, csak jóság és szeretet, munka és küzdelem volt egész életed." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy VÁRKONYI SÁNDOR a Petőfi Nyomda volt dolgozója kecskeméti lakos, életének 84. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetése 2021. október 15-én, 15.00 órakor lesz a hetényegyházi temetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. A gyászoló család.
kosárlabda / 41 perce
Százat szórtak a Szegednek a Messziben
Vincze Miklós
Évi félmillió látogatót várnak / 54 perce
Megnyílt az új, gigantikus Munch-múzeum Oslóban
kézilabda / 1 órája
Partiban volt egy ideig a Gyöngyössel a KTE-Piroska Szörp
Nyitray András
galériával / 1 órája
Koccintással vette kezdetét a kecskeméti Őszi Fesztivál
Sebestyén Hajnalka
galériával / 1 órája
Játszva tanulták a kecskeméti diákok, hogyan érdemes beosztani a pénzüket
Sebestyén Hajnalka
vizsgálat / 2 órája
NMHH: hónapról hónapra ötszázféle új tévéreklámot sugároztak az első félévben