Hallgassa élőben!
Fotó: driveral.com

Mi lehet a Driveral sikerének titka?

A Driveral Magyarország feltörekvő sofőrállás weboldala. A 2020 augusztusában indult honlap Európa egyik legmodernebb sofőrállásokat gyűjtő weboldala. Vajon mi lehet a sikerének a titka? Minek köszönhető, hogy jelenleg már több ezer regisztrált sofőrrel és több száz regisztrált céggel rendelkezik? Ezeknek a kérdéseknek néztünk utána!

Driveral – Európa legmodernebb sofőrállás weboldala

A Driveral célja, hogy összekösse a fuvarozócégeket a sofőrökkel. Mindemellett szeretne a legnépszerűbbé válni a témában, és úgy tűnik, hogy jó úton jár a cég. A weboldal 2020 augusztusában indult, azóta egyre inkább nő a népszerűsége a fuvarozócégek, illetve a sofőrök körében. Napjainkra elérte a cég a 10 ezer regisztrált sofőrt és a 350 regisztrált fuvarozó céget, valamint már több mint 800 állásjelentkezés történt az oldalon keresztül, és ezek a számok folyamatosan nőnek. A Driveral nemcsak hazánkban van jelen, terjeszkedik Nyugat-Európában is. Ehhez járul hozzá, hogy szolgáltatása már hat nyelven elérhető. Mi lehet a Driveral sikerének titka? Részben az, hogy nem csupán marketingfogás, hogy megkönnyíti a sofőrök számára az álláskeresést, hanem valóban teljesíti a cég az ígéretet. Jelentősen megkönnyíti a fuvarozócégek, valamint a sofőrök egymásra találását. A belföldi sofőrállások mellett nemzetközi lehetőségeket is hirdet. A cég kiemelt figyelmet fordított a weboldaluk fejlesztésére, amelynek eredménye egy jól átlátható, modern és egyszerűen kezelhető online felület lett. Ez nagyban megkönnyíti az álláshirdetések közzétételét a fuvarozó cégek számára, illetve a sofőrállásokra való jelentkezést a sofőrök számára.

Valóban megkönnyíti a fuvarozó cégek és a sofőrök egymásra találását

Mindemellett hozzájárul a Driveral sikeréhez a folyamatos fejlődés, és az új funkciók bevezetése a weboldalon. Jól használható szűrők teszik egyszerűbbé a sofőrök számára az ideális sofőr állás megtalálását. Segítségükkel könnyedén beállíthatóak a szükséges paraméterek. Például beállítható a munkavégzés helye, az elvárt fizetés, a jogosítvány kategóriája, a nyelvi tapasztalat, a munka típusa, a jármű típusa, illetve további jogosítványok és engedélyek is beállíthatóak. Igazán részletes szűrő, amely a megfelelő beállításokat követően biztosan a legideálisabb állásokat listázza az álláskereső számára.

Fotó: driveral.com

Rendkívül hasznos funkció a sofőrök számára, hogy az állásjelentkezés státusza nyomon követhető. Ennek köszönhetően minden döntésről és változásról azonnal tájékoztatást kap a jelentkező. Szintén a hasznos funkciók közé sorolható a beépített chat, amelynek köszönhetően egyszerűen tud kommunikálni egymással a sofőr és az állást meghirdető fuvarozócég. Ráadásul a cégek rengeteg időt, pénzt és energiát megspórolnak a Driveral használatával, hiszen jóval kevesebb munkát kell az ideális sofőr megtalálására fordítaniuk. A regisztrációt és a megfelelő csomag kiválasztását követően egy naponta frissülő sofőradatbázishoz férnek hozzá, amely gyakorlatilag egész Európát lefedi. Ráadásul a Driveral egész napos, 24 órás ügyfélszolgálatot is biztosít a regisztrált fuvarozócégek számára, amely telefonon és online egyaránt elérhető. Az említett funkciók az alapszolgáltatás részét képezik.

Ezek mellett prémiumszolgáltatást is igénybe vehetnek a cégek és a sofőrök egyaránt. A prémiumcsomag részeként a sofőrök például kipróbálhatják az önéletrajz generálásának lehetőségét. A fuvarozócégek a prémiumszolgáltatás keretein belül kiemelt hirdetési lehetőséget kapnak, illetve élhetnek az igazolt partnerség lehetőségével, amelynek köszönhetően növelhető a fuvarozócéggel szerződő sofőrök száma. Összeségében elmondható, hogy a Driveral sikerének titka, hogy valóban megkönnyíti a fuvarozócégek és a sofőrök egymásra találását. Érdemes kipróbálni!

Hozzászólások

fenyegető
Igazi horror: baltával a kezében őrjöngött egy férfi Győrszemerén
a jövő múzeuma / 12 perce
Székelyföldi múzeumokban digitalizál a Néprajzi Múzeum
Csíkszereda és Sepsiszentgyörgy után hétfőn Székelyudvarhelyen és Gyergyószentmiklóson kezdik meg a néprajzi tartalmak digitális fejlesztését.
Gyász
Szeretett Édesapánkra GÁL MIHÁLY halálának 55. évfordulóján. Négy gyermeke és kilenc unokája.
"Amíg élünk, ő is él velünk, szívünkben itt marad nekünk." A gyászoló család tudatja, hogy MÓCZA JÁNOSNÉ Kuczka Ilona a Görbemajori, illetve a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola nyugalmazott vasdiplomás pedagógusa 2021. szeptember 30. napján, életének 92. évében, a betegek szentségével megerősítve, visszaadta földi életét Teremtőjének. Hamvait 2021. október 22. napján 10.45 órakor a római katolikus egyház szertartása szerint helyezzük örök nyugalomra a kecskeméti Köztemetőben. Az engesztelő gyászmisét 2021. október 23. napján 18.00 órakor a kecskeméti Szent Miklós (Barátok) Templomban mutattatjuk be. Külön köszönetet mondunk a kalocsai Szent Kereszt Kórház Krónikus Belgyógyászati Osztálya valamennyi orvosának és ápolónőjének. Gyászolják: fia Attila, lánya Csilla, unokái Orsi, Csaba, Emese, Réka, dédunokái Csenge és Szabolcs, rokonai és mindazok, akik szerették.
Szomorúan tudatjuk a rokonokkal, barátokkal, ismerősökkel, hogy VIRÁGH ERZSÉBET JUDIT életének 73. évében csendesen elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2021. október 22-én, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Kérjük a részvétnyilvánítás mellőzését. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy TALMÁCSI BALÁZS kecskeméti lakos, 85 éves korában hosszú súlyos betegség után megtért Teremtőjéhez. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2021. október 19-én, 15.00 órakor lesz a Hetednapi Adventista Egyház gyülekezeti termében (Kecskemét, Liszt Ferenc u. 28.). Kérjük, hogy Szerettünktől csak egy szál virággal búcsúzzanak. A gyászoló család.
"Szívedben nem volt más, csak jóság és szeretet, munka és küzdelem volt egész életed." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SZEKÉR JÓZSEF kecskeméti lakos, 98 éves korában szíve örökre megszűnt dobogni. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2021. október 21-én, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Szeretett férjem és édesapánk HEGEDŰS ANDRÁS halálának 20. évfordulójára. "Azt hittük könnyebb lesz ahogy múlnak az évek. De nem hozott enyhülést a gyászunkra az élet. Szívünkben nincs más csak örök bánat, Amíg élünk siratjuk az Édesapánkat." Szerető feleséged és családod.
"Hűségedért megbecsültek, becsületességedért megszerettek, jóságodért megsiratnak." Megrendülten tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy DR. SUTUS JUHÁSZ GYULA ny. r. alezredes, ügyvéd kecskeméti lakos, életének 75. évében elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2021. október 19-én, 10.45 órakor a kecskeméti Köztemető ravatalozójában lesz. Kérjük kegyeletüket egy szál virággal róják le. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család. 
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Édesapánk REBEK ANTAL PÁL kecskeméti lakos, 77 éves korában elhunyt. Temetése 2021. október 18-án, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Aki ember volt, küzdő, tiszta ember, változzék át bár porladó rögökké, az élőkben tovább él - mindörökké." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett Férjem GELLÉRT LÁSZLÓ orgoványi lakos, életének 62. évében elhunyt. Temetése 2021. október 16-án, 14.00 órakor lesz az orgoványi Református Temetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család kéri, hogy a részvétnyilvánítás helyett, közvetlenül a szertartást követően az Orgovány, Sport u. 8. szám alatti telephelyen, elhunyt szerettünk életműve helyén tartandó megemlékezésen egy fejbólintással búcsúzzanak Tőle. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek, mély fájdalmunkban velünk együtt éreznek. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KOCSIS ANDRÁSNÉ Kertész Neszte helvéciai lakos, 84 éves korában elhunyt. Temetése 2021. október 15-én, 15.00 órakor lesz a helvéciai temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Felfogni a felfoghatatlant, nagyon fáj és nehéz. Örökké szívünkben tart a szeretet és az emlékezés." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy FODOR FERENC a Volán nyugdíjasa kecskeméti lakos, 86 éves korában rövid súlyos betegségben elhunyt. Temetése 2021. október 15-én, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik NYILAS MIHÁLY búcsúztatásán és temetésén megjelentek, fájdalmunkban velünk együttéreztek. A gyászoló család.
"Suhanva száll az élet tova ami elmúlt, nem jön vissza soha. Bár lassan mindent elveszítünk de lesz, kit örökké szeretünk." Fájó szívvel emlékezünk BAKOS JÓZSEF halálának 3. évfordulóján. Felesége és keresztlányai.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, szerették és tisztelték, hogy DR. HERMANN GYÖRGY 82 éves korában hirtelen elhunyt. Temetése 2021. október 14-én, 14.00 órakor lesz a lakiteleki Köztemetőben. Ezúton köszönjük a temetésen való részvételt. Minden értesítés helyett. A gyászoló család.
"Szívedben nem volt más, csak jóság és szeretet, munka és küzdelem volt egész életed." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy VÁRKONYI SÁNDOR a Petőfi Nyomda volt dolgozója kecskeméti lakos, életének 84. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetése 2021. október 15-én, 15.00 órakor lesz a hetényegyházi temetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. A gyászoló család.
Köszönetet mondunk mindazon rokonoknak, ismerősöknek, akik KOTVICS ISTVÁN temetésén részt vettek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak. A gyászoló család.
Fájdalommal tudatjuk mindazokkal akik ismerték és szerették, hogy RIMÁR LAJOSNÉ Náczi Erzsébet a Magyar Nemzeti Bank, majd a K&H Bank nyugdíjasának szíve 86 éves korában megszűnt dobogni. Végső búcsút 2021. október 15-én, 9.45 órakor veszünk Tőle a kecskeméti Köztemetőben. Együttérzésüket köszönjük! A gyászoló család.
"Küzdöttél, de már nem lehet, Csend ölel át és szeretet. Csak az hal meg, kit felednek, Örökké él, kit igazán szeretnek." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, szerették, tisztelték, hogy TROMLER KÁROLY BÉLA csongrádi (volt kecskeméti) lakos, 73 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2021. október 15-én, pénteken 14.00 órakor lesz a Körös-Torok 31. szám alatt lévő Horgász Panzió területén. Tisztelettel kérjük a résztvevőket, hogy a koszorúra, virágra szánt összeget a búcsúztatón a Csongrádi Menhely részére kihelyezett perselybe helyezzék el. A gyászoló család.
Édesanyánk, KOVÁCS JÓZSEFNÉ (szül. Iharos Mária Katalin) 2021. október 1-én elhunyt. A gyászmise 2021. október 15-én 12 óra 30 perckor kezdődik a Kiskunfélegyházi Sarlós Boldogasszony templomban (Ótemplom). Ezt követően 14.00 órától lesz a gyászszertartás a kiskunfélegyházi Alsótemetőben. Seres Kata és Kovács József
"Felfogni a felfoghatatlant, nagyon fáj és nehéz. Örökké szívünkben tart a szeretet, és az emlékezés." Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy IGNÁCZ PÁL kecskeméti lakos, 2021. október 1-jén, életének 70. évében elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2021. október 15-én, 14.00 órakor lesz a Szent Miklós templomban (Kecskemét, Kossuth tér 5.) Kérjük egy szál virággal búcsúzzanak. Tisztelettel kérjük a személyes részvétnyilvánítás mellőzését. Felesége és a gyászoló család.
veszélyes / 54 perce
Rongálás miatt le kellett zárni egy kecskeméti játszóteret
Hraskó István
tenisz-világranglista / 57 perce
Federer kicsúszott a legjobb tízből
közlekedésfejlesztés / 1 órája
Ezentúl a szolnoki vasútvonalon is emeletes vonat közlekedik
Krimit tud? / 1 órája
Remekeltek a kecskeméti diákok a regionális bűnmegelőzési vetélkedőn
baon.hu
sokkoló / 1 órája
Pánik és sikolyok: rátámadt a medve egy várandós kismamára a cirkuszi előadáson (videó)
Röplabda / galériával / 1 órája
Győzelemmel indított a KRC
Kovács Nóra