Kömpöc

2018.03.16. 09:02

Lecserélték a klub tetőszerkezetét

Példaértékű összefogással hozták rendbe a faluház udvarán álló klub tetőszerkezetét a helybeliek.

Tapodi Kálmán

– Két éve, hogy megcsúszott a tetőszerkezet és a további állagromlást csak ideiglenesen sikerült megállítani. Már akkor lehetett látni, hogy rövid időn belül nagyobb felújításra lesz szükség – számolt be a munkálatok előzményeiről Tisoczki László polgármester.

A mintegy százötven tagot számláló Beregszászi István Ifjúsági és Nyugdíjas Egyesület saját erőből teremtett elő 750 ezer forintot a munkálatokhoz szükséges anyagokra, amit az önkormányzat 370 ezer forinttal egészített ki.

– A munkálatok Kelemen Péter klubtagunk irányítása mellett folytak és két nap alatt lecserélték a tetőszerkezetet. Mindkét nap mintegy negyvenen segítettek. A kömpöci lányok-asszonyok babgulyással, süteményekkel látták el a tetőn dolgozókat, Bangó Sándor pedig egy birkát ajánlott fel a közös munkát végzőknek – sorolta Tisoczki László, aki hozzátette: a tetőcsere után, még idén hőszigetelést kap az épület, aminek nyílászáróit is kicserélik egy sikeres pályázatnak köszönhetően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!