Közélet

2016.12.12. 09:05

Guruló zongorista adott koncertet Baján - VIDEÓVAL

Nem mindennapi zenei élményben lehetett részük vasárnap a bajaiaknak.

P. H.

Különleges élményben lehetett része annak, aki vasárnap kora este Baja belvárosában sétált. Nem csak a főtér és a sétáló utca ünnepi díszkivilágítása segíthette a közeledő karácsonyra való ráhangolódást, hanem egy vállalkozó szellemű művész is. A felvételt Urbán Mónika készítette.

A zongorista a belvárosi utcákon adott különleges koncertet. A videót készítő és a hangulatos esti belvárost megörökítő Urbán Mónika a Deák Ferenc utcán találkozott a guruló hangszeren játszó művésszel, aki éppen a főtér felé tartott.

Mint megtudtuk, a művész Vágó János Siófokról érkeztek a Bajamarketing Kft. meghívására a Sugovica-parti városba. A Sugopart.hu-nak elmondta, hogy hangszerén nem élő koncertet ad, mert az balesetveszélyes volna. Hasonló járműből egyébként mindössze 3 van a világon. A hangszer körülbelül 5 kilométert tesz meg egy óra alatt. Azt már mondani sem kell, hogy hatalmas sikere volt vasárnap Baján a guruló zongorának és a különleges koncertnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!