Közélet

2016.12.29. 07:02

Fagyos idővel köszönthetjük 2017-et

A 2016-os év nyugodt, hideg idővel búcsúzik. Annak, aki a szabadban akarja köszönteni az új esztendőt, alaposan fel kell öltöznie.

baon.hu

Csütörtökön kevés felhő és sok napsütés várható. Csapadék nem alakul ki. Napközben fokozatosan gyengül az eleinte még élénk északi szél. Reggel -4, délután +3 fok körüli értékeket mérhetünk.
 
Pénteken a reggeli párásság megszűnése után változóan felhős idő valószínű - főleg keleten növekedhet meg a felhőzet. Esetleg ÉK-en lehet hózápor. Tovább mérséklődik a légmozgás. Fagyos idő lesz, reggel -10 és -5, délután -3 és +2 fok között alakulhat a hőmérséklet.
 
Szilveszter napján nyugodt téli idő várható. Gyengén felhős, és tartósan ködös, ködfelhős tájak váltakoznak. A tartósan borús tájakon ónos szitálás, hószállingózás előfordulhat. Reggel -7, délután -1 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők. Éjfélkor -5 és -10 fokos hideg várható – olvasható a Köpönyeg.hu előrejelzésében.


 
Újév napján is tartósan ködös, borús idő lesz, de néhol a nap előbukkanhat. Hószállingózás, ónos szitálás bárhol kialakulhat. Marad a hideg idő.
 
Hétfőn a nap első felében ködös, csendes idő valószínű, majd délutántól megnövekszik a felhőzet és estétől vegyes halmazállapotú csapadék hullhat. +3 fok köré enyhülhet átmenetileg a levegő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!