Közélet

2016.04.07. 17:25

Gyakorlati tudás, álláslehetőség

Négy hónapos szoftverfejlesztői programot indít „Kódolj velünk!” címmel Kecskeméten az IB Controll Kft. A sikeres vizsgázókat azonnali álláslehetőségek várják.

K. K.

A program elsősorban olyan, az informatika világa iránt érdeklődő fiatalok számára jelent kimagasló lehetőséget, akik tehetségesek ugyan, de valamilyen oknál fogva nincs lehetőségük továbbtanulni felsőoktatási intézményben, vagy bár bejutottak, de időközben lemorzsolódtak.

A négy hónapos képzés intenzív kurzusai során a diákok olyan gyakorlati tudást szerezhetnek, mely elegendő egy szoftverfejlesztéssel foglalkozó cég junior fejlesztői állásának sikeres megpályázásához – ígérte Apáti László, az IB Controll Kft ügyvezetője. Hangsúlyozta, a program nem szándékozik konkurenciát teremteni a kecskeméti közép- és felsőfokú oktatási intézményeknek, hanem velük együttműködve próbálja megjelentetni a piaci igényeket az iskolapadban ülők számára is.

- Amennyiben tervünk sikerrel jár, olyan fiatalok életét tudjuk megváltoztatni, akik ezen lehetőség nélkül elveszett tehetségekké válnának - fogalmazott az ügyvezető. Az első kurzus tematikáját az IB Controll Kft egy, már meglévő céges ügyfele igénye szerint alakította ki, így garantálni tudja a sikeres vizsgázók számára az azonnali álláslehetőséget Kecskeméten vagy Budapesten.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!