Közélet

2015.12.14. 20:27

Jövőre saját pénzük lehet

A város rendkívüli képviselő-testületi ülésen a városatyák úgy döntöttek, hogy 12,5 millió forintot fordítanak az önkormányzati és intézményi dolgozók jutalmazására.

Juhász Jenő

A csütörtöki közgyűlésen elfogadott javaslat értelmében Bácsalmási Portéka Utalványt is kapnak a városi alkalmazottak. Karácsonyi ajándékként ezekben a napokban 3,5 millió forint értékű utalványt osztanak szét. A most bevezetett utalványt helyben lehet levásárolni. Például a helyi áruk forgalmazását vállaló Szatyor Közösség által kínált termékekre vagy az önkormányzati zöldségüzletben költhetik el a jutalmazottak Bácsalmási Portéka Utalványt.

Amennyiben beválik ez a kezdeményezés, akkor jövőre megfontolás tárgyává teszik helyi pénz bevezetését is – tudtuk meg Németh Balázs polgármestertől.
A jutalomkeretből 120 dolgozó kap pénzjutalmat és utalványt, 240 közfoglalkoztatott Bácsalmási Portéka Utalványban részesül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!