Közélet

2015.10.10. 16:27

Korán érkezik a Petőfi Népe

Ezen a héten a bócsai előfizetőnk, Barta Lászlóra kacsintott Fortuna. A 15 ezer forintos vásárlási utalványt otthonában adtuk át.

Barta Zsolt

A havi bevásárlását mi álljuk! címmel kezdődött korábban a Petőfi Népe nagyszabású nyereményjátéka, melynek keretében minden héten 15 ezer forint értékű utalványt sorsolunk ki előfizetőink között. A játékban minden régi és új előfizetőnk automatikusan részt vesz, az egyetlen kitétel, hogy érvényes előfizetéssel rendelkezzen. Minden héten közjegyző jelenlétében húzzuk ki a szerencsés nyertest. Ezen a héten a bócsai előfizetőnk, Barta Lászlóra kacsintott Fortuna. A 15 ezer forintos vásárlási utalványt otthonában adtuk át.

– Amikor először hívtak, akkor nem akartam elhinni, hogy nyertem. Mindenhonnan hívnak, hogy ilyen meg olyan nyereményt kellene átvennem, de amikor ezt hallom kinyomom a telefont – mondja Barta László. Nem is értem, hogyan találják meg a telefonszámomat. Most talán a lap miatt végig hallgattam a kolléganőjüket – szerencsére – s örömmel vártam a nyereményt.

A lappal elégedett vagyok. Kettős az értéke, ugyanúgy benne vannak a fő megyei hírek, mint a külföldi eseményekről szóló tudósítások. Ha nem nézek tv-t akkor is tudom mi történik a megyében, az országban és a világban.  Ez egy olvasónak nagyon sokat számít. Magam sokszor vagyok  úton, mert fakitermeléssel foglalkozó vállalkozó vagyok. Más megyékben gyakran dolgozom, s ott is előveszem a helyi újságokat, melyeket ha összehasonlítom a Petőfi Népével, akkor elmondható, hogy a mi megyei lapunk jobbnak nevezhető. Amikor haza érkezem egy-egy munka után, akkor a korábban el nem olvasott lapszámokat is átfutom. Tíz éve fizetem elő az újságot, reggel négykor már a postaládánkban van. A kakast is a lapkihordó ébreszti szinte mindennap, aki nagyon korán hozza a lapot.

 

Ezek is érdekelhetik