Közélet

2015.03.06. 14:15

Egy újabb adag pofátlanság

Ismét kaptunk jó pár fotót az elmúlt időszakban pofátlan parkolókról, ebből készítettünk egy összeállítást olvasóink részére.

baon.hu

Továbbra is várjuk a pofátlan parkolókról szóló képeket 3-4 mondat kíséretében (amelyből mi is képben lehetünk, mi történt a helyszínen) a http://www.baon.hu/hirkuldes linken keresztül, vagy a [email protected] email címre. Fontos, hogy csak olyan képet tudunk elfogadni, amely a megyénkben készült és elegendő információnk van eldönteni, komolyan megtörtént-e a pofátlanság.

Február végén, Kecskeméten, a kiskörúton, a Centrum Áruházzal szemben kaptuk lencsevégre a pofátlan parkolót. Az egy dolog, hogy nem a csíkozásnak megfelelően tette le a verdát, de a hátulja erősen belógott az útra, így igen gyakran megállította a forgalmat. Sokan azt hitték, benne ül a sofőr, és próbál kimanőverezni, aztán bosszankodva látták, hogy nem. (H. I.)

Egy vasárnap a Lidl parkolójában. Sietni kellett bizonyára, hiszen akciós nap volt.

Kecskemét, Dobó körút. Autónak látszó tárgy a járdán, a rendőrségtől nem messze.

Tavaly készült felvétel. Úgy gondoljuk a parkolófelügyelet azt demonstrálja, hogyan nem szabadna parkolni.

Beszélgetés a járdán, autóval...

 

Fűre lépni tilos!

A csíkos a terepjáróké???

Kiskunhalason készült tavaly a fotó a zseniális parkolásról. Olvasónk kérdezi: egy babakocsis kismama hogyan tud itt közlekedni? A mi kérdésünk az, hogy ezen a járdán egyáltalán valaki tud?

Kecskemét, Rákóczi út. A kép tökéletesen ábrázolja, hogyan kell a járda és a kerékpárút közötti üres teret trükkösen felhasználni.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!