Közélet

2014.02.02. 10:02

Jönnek az olcsósággal házalók?

Tisztességtelen szándékú házalók felbukkanásának veszélyére hívta fel a közelmúltban a helybeliek figyelmét a sükösdi önkormányzat.

Kubatovics Tamás

Ebben hangsúlyozták, hogy a szennyvízberuházáshoz kapcsolódva senkit sem bíztak meg a házi bekötések elvégzésével. Ez egyébként nem is időszerű, hiszen csak most kezdődött meg a hálózat kiépítése, annak teljes kiépítéséig semmi sem indokolja a rákötést.
– Elővigyázatosságból hívtuk fel az emberek figyelmét, tartva a kecsegtető ajánlattal és előleggyűjtési szándékkal házalók felbukkanásától. Tudtommal senki nem égette meg magát, de számíthatunk ilyen jellegű félrevezetésekre – mondja Tamás Márta polgármester. A beruházás tényleges munkálatai a múlt héten kezdődtek meg. Az 51-es főút állami korszerűsítésének megkezdését ugyancsak váró nagyközségben egyéb, települési felügyelet mellett zajló beruházások is indulnak idén.

– Rövidesen, a közbeszerzés lebonyolítása után megkezdődnek központi óvodánk felújítása. Egy kis résszel bővítjük az épületet, a projektben szerepel szigetelés, nyílászáró csere, vizesblokkok felújítás, némi eszközbeszerzés és sófal építése a csoportszobákba. A végéhez közelít főterünk felújítása, átadását március 15-i ünnepélyünkkel egybekötve tervezzük, közben művelődési házunk felújítására beadott pályázatunk elbírálására várunk – sorolja a község vezetője. Hozzáteszi: bíznak benne, hogy mint, nem adósságkonszolidált település, lesznek olyan források az év során, melyeket ezek a települések tudnak felhasználni.

Címkék#sükösd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!