Közélet

2014.02.28. 22:10

A kérdőívezők hivatalos megbízólevéllel jönnek

Kérdezőbiztosok keresnek fel az elkövetkező hetekben sok idős kecskemétit.

Hraskó István

A város ugyanis csatlakozott a Segítő kezek programhoz, amelynek célja, hogy az egyedülélő, beteg, magát nehezen ellátni tudó érintetteknek otthonukban nyújtsanak kézzelfogható segítséget, illetve
hogy javuljon az idősek által lakott városi és tanyasi területek közbiztonsága. Szintén fontos cél a magány enyhítése. Jelenthet ez felolvasást, beszélgetést, az orvoshoz, vagy a nyugdíjasklubba való
elkísérést, vagy akár egy sakkpartit, gyógytornát is. Az idősek igényeinek, szükségleteinek felmérése érdekében április 30-ig kérdőívezést végeznek a megyeszékhelyen.

Az önkormányzat közölte: a polgármesteri hivatal családvédelmi osztálya minden kérdező számára hivatalos megbízólevelet állított ki, amelyen szerepelnek a munkatársak adatai (név, születési hely és idő, személyi igazolvány száma), valamint a családvédelmi osztály pecsétje és az osztályvezető aláírása. Az önkormányzat felhívta az érintett idősek figyelmét arra, hogy csak azt követően fogadják a kérdezőbiztosokat, miután azonosították adataikat a náluk lévő megbízólevéllel és személyi igazolvánnyal.

Címkék#Kecskemét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!