Közélet

2013.03.12. 17:04

Ikszeltek és szlalomoztak

Negyedik osztályosok számára rendezett kedden közlekedésbiztonsági versenyt a megyei baleset-megelőzési bizottság.

H. I.

Bács-Kiskun 11 városából érkezett egy-egy lány és fiú tanuló a kecskeméti lőtéren megtartott megyei döntőre. A huszonkét diák egyrészt összemérte KRESZ-tudását, egy 25 kérdéses tesztlapot kellett kitölteniük, majd a tanterem után az ügyességi pálya következett, póznák és bólyák közötti szlalomozással, billenő pallón való "átkeléssel".

A résztvevő kisiskolások közül abszolút első helyen végzett (csapatban és egyénileg is) Antal Jázmin, a Sükösd-Érsekcsanád ÁMK Bíber János Általános Iskola 4. b osztályos tanulója, és csapattársa, Szőllősi Balázs, a bajai Eötvös József Főiskola Gyakorló Általános Iskola 4. c osztályos tanulója (felkészítőjük Gedovics Zoltán rendőr főtörzszászlós). Ők ketten képviselik Bács-Kiskun megyét az áprilisi győri országos döntőn. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Billenő pallón is át kellett kelniük a versenyzőknek
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!