Közélet

2012.05.17. 16:19

Továbbfejlesztik a fürdőt

Egy új játszótérrel és egy „jégheggyel” lesz gazdagabb a kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő.

Munkatársunktól

Ez természetesen csak nevében jég, hiszen egy újabb aquaparki élményelemről van szó, mely a nyáron az ott töltött órákat teszi majd még élvezetesebbé a fürdőzők számára. Az újdonságokról és a mindennapokról Szikora Gyulát, a Jonathermál Zrt. elnök-vezérigazgatóját faggattuk.

– A jó idő sokakat kicsalogatott a fürdőbe. Ugrásszerűen megnőtt a látogatottság, vagy az év első hónapjaira sem lehetett panaszuk?
– Ez az év nem indult olyan jól, mint szerettük volna. Ebben közrejátszott a rendkívül hideg időjárás és a magas benzinár is. Árainkat továbbra sem emeltük, 2009-es árakon adjuk a jegyeket. Panaszra azonban így sincs okunk, és bízunk is egy jó folytatásban. A kora nyári időjárás már kedvezett nekünk. Fürdőnket sokan választották szabadidejükben, az élménymedencéinket, gyógyvizünket egyaránt. A kempingünk pedig már egy ideje magas látogatottságnak örvend.

– A Szép-kártya lendít a forgalmon?
– A korábbi üdülési csekkhez hasonlóan a Szép-kártya szintén előnyös számunkra. Érezzük is, hogy egyre több vendégünk érkezik Szép-kártyával. Erre fel is készültünk, mindhárom szolgáltatóval kapcsolatban állunk.

– Milyen újdonságok várják a fürdőzőket?
– Ezekben a napokban készült el az új játszótér, melyet a gyermekmedence közelében állítanak fel. Emellett a tónál várhatók még bővítések. A tavon lévő aquaparki elemek sorát gazdagítjuk egy „jégheggyel”. A nyárfáinkat pedig folyamatosan lecseréljük kínai nyárfára, így a vendégeinknek és nekünk sem kell majd a jövőben a pöszmöttel küszködni.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Még élvezetesebb lesz idén a majsai fürdő
[/caption]

– A környék idegenforgalmának jelentős részét a Jonathermál adja. A fürdő, motel és kemping mellett szamárfarmot működtetnek. A közelmúltban pedig a Jonathermal fennhatósága alá került a fürdő szomszédságában lévő Lópofa étterem. Milyen terveik vannak az éttermet illetően?
– Nagy esemény ez cégünk életében, komoly elképzeléseink vannak. Szeretnénk még színvonalasabbá tenni. Az éttermi rész mellett a korábbi istállókból bowling- és fallabdapályát, valamint teniszpályát tervezünk kialakítani. Szeretnénk, ha a Kiskunmajsára érkezők többféle programból választhatnának, fürdőn belül és kívül. Hozzátenném: szamárfarmunk is jól működik, vendégeink körében kedveltek a szamarak, melyek között vannak kék szemű, fehér barokk szamarak is. Ezek nem albínók, hanem egy különlegesebb szamárfajta. Sokan meg is csodálják őket.

Munkatársunktól Még élvezetesebb lesz idén a majsai fürdő -->

Címkék#Kiskunmajsa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!