Közélet

2012.03.21. 18:20

Az érsek szentelte fel a vadászok irodáját

Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek szentelte fel szerdán délután, Kecskeméten a Bács-Kiskun Megyei Vadászszövetség és az Országos Magyar Vadászkamara Bács-Kiskun Megyei Területi Szervezete nem rég nyílt, Rákóczi úti közös irodáját.

N. N. M.

Az irodaavató ünnepség új fejezetet nyit a Bács-Kiskun megyei vadászok érdekvédelmében. Megszűntek ugyanis a korábbi két érdekvédelmi iroda, a vadászszövetség Árpád körúti és a vadászkamara Mezei utcai irodái. Mostantól a Rákóczi úti iroda intézi a vadászok irodákhoz kötődő hivatalos ügyeit.

- A vadászok létszáma Bács-Kiskun megyében az utóbbi években növekedett. Több lett az adminisztrációs feladat, miközben a vadászjegyek kiadása átkerült a kamarához, ami oda vezetett, hogy mindkét irodát kinőttük. Ezért közös, tágasabb helyre költöztettük a két szervezetet – indokolta az avató ünnepségen a közös iroda létjogosultságát Mészáros Attila, a megyei vadászszövetség és a megyei vadászkamara elnöke.[caption id="" align="alignleft" width="334"] Kinőtték mindkét irodát, így egy tágasabba költöztek össze
[/caption]

A két vadászati szervezet közös tulajdonát Bábel Balázs áldotta meg az ünnepségen: - Költözzék ide velünk együtt boldog isteni áldás, derűs öröm, termékeny szeretet és tartós egészség! Távozzék erről a helyről a gonosz lélek ártalma és a viszálykodás. Lakjanak itt a békesség angyalai - mondta az érsek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!