Közélet

2011.09.18. 10:25

Minden gyerek fogott halat

Valamennyi versenyző fogott halat, sőt a rendezők jóvoltából mindannyian kaptak ajándékot is a Kácsor László gyermek horgászversenyen, amit a Szikrai Holt-Tiszán rendeztek szombaton délelőtt.

Sz. T.

Nagy hal ugyan nem akadt a horogra, de kicsiből annál többet fogtak a hat és tizennégy éves korú fiatalok, akik között nem csak fiúk, de lányok is voltak. Természetesen a szülői segítség elkelt a kisebbeknél, de az idősebbek már ügyesen bántak nem csak a csali feltevésével, de a horog szájból való kiakasztásával is. Bár rekord súlyú halat nem fogtak, de darabszámra legtöbb versenyző nem panaszkodhatott.

Juhász János a Bácshossz halőr csoportjának a vezetője meg is jegyezte, hogy van olyan verseny, ahol a felnőttek nem fognak ennyi halat, mint most a gyerekek, de olyan is előfordult már, hogy sokaknak üresen maradt a szákja.

A verseny legeredményesebb horgásza Molnár Máté lett 1930 grammal. Nem sokkal maradt le tőle Varga Sándor, akinek 1920 grammot mutatott a mérleg. A harmadik helyen Bodri Bálint végzett 1680 grammal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!