Közélet

2011.09.09. 14:56

Lelassulhat a forgalom a tűzoltó futás miatt

Holnap ismét megrendezik a Mindennapok Hősei hagyományos tűzoltó emlékfutást.

Hraskó István

A résztvevők Kecskemétről indulnak 8 óra 45 perckor, a megyeháza elől, egy darabig a régi 5-ös főúton haladnak, majd lefordulnak Kunszállás felé és körülbelül 13 órakor érnek célba, a kiskunfélegyházi tűzoltóság épületénél.

A szervezők felhívják a figyelmet: a mezőnyt végig motoros rendőrök kísérik, teljes forgalomkorlátozás nem lesz, de időlegesen lassulhat a forgalom a Kecskemét – Kunszállás – Fülöpjakab – Halesz – Kiskunfélegyháza útvonalon.

Kecskeméten a Deák tér – Lechner Ödön utca – Batthyány utca – Halasi út – Szent László körút – Kiskunfélegyházi út szakaszokon halad el a mezőny. Kiskunfélegyházán a Majsai út – Kossuth Lajos utca – Szegedi út – Bajcsy utca – Csongrádi utca útvonalon fut majd a több mint ötszáz résztvevő.

A mezőnyt megkülönböztető jelzést használó jármű vezeti fel, és tűzoltó autó  zárja. A szervezők kérik, a gépjárművezetők figyelmesen közlekedjenek a rendezvény útvonalán, óvják a résztvevők testi épségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!