Közélet

2011.06.06. 18:17

Több generációt tanítottak

Nyolcan vehették át a Bács-Kiskun Megye Közoktatásáért Közalapítvány kitüntető díjait a megyeházán hétfőn tartott ünnepségen.

Rákász Judit

A Pro Honore és a Pro Educatione díjakkal immár ötödik alkalommal ismerték el a megye oktatási intézményeiben kiváló munkát végzők tevékenységét.

Pro Honore életmű díjat kapott: Nagy Istvánné, a kiskunhalasi Vári Szabó-szakközépiskola intézményegység vezetője, Pintér András, a halasi Bibó-gimnázium címzetes igazgatója, Szőke Imre, a kalocsai Szent István Gimnázium tanára és Vőneki Ottóné, a kiskunfélegyházi mezőgazdasági szakképző volt igazgatója.

Pro Educatione szakmai díjat vehetett át: Dudásné Grau Ágnes, a sükösdi általános iskola vezetője, Horváth Mária, a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat (BKMÖ) Kiskunhalasi Alapfokú Művészetoktatási Intézménye magán énektanára, Lelkes Lászlóné, a BKMÖ Kiskőrösi Közoktatási Intézménye gyógypedagógusa és Szabadiné Viszmeg Erzsébet Sára, a Kiskőrösi KTKT Egységes Iskola, soltvadkerti tagintézményének igazgató-helyettese.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Csoportkép a kitüntetettekkel
[/caption]

Az ünnepségen Rideg László, a megyei közgyűlés alelnöke, valamint Mester Sándor, a megyei közoktatásáért közalapítvány kuratóriumának elnöke és Mák Kornél, Kecskemét város alpolgármestere köszöntötte kitüntetetteket.

Címkék#Kecskemét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!