Közélet

2011.04.02. 19:20

Több százan püfölték egymást a főtéren - fotók

Áprilisi hóesésként szállt a tollpihe Kecskemét főterén szombat délelőtt. Több százan vettek részt a KÁEFTÉ szervezésében a város második párnacsatáján.

baon.hu

Április 2-án, a Nemzetközi Párnacsata Napján világszerte püfölik egymást azok, akik szerint a közterek nem csupán szemlesütött közlekedésre valók. A kecskemétiek második alkalommal is nagy lelkesedéssel vettek részt a buliban.

„Ha szeretnéd levezetni az iskolában és a hétköznapjaidban felgyülemlett stresszt, és szeretnéd kicsit kiengedni a gőzt, akkor ki ne hagyd ezt a ragyogó lehetőséget!!!" – így biztatta „tömegverekedésre” a fiatalokat a Kecskeméti Fiatalok Társasága (KÁEFTÉ). Tavaly 250-en engedtek a csábításnak, hogy a főtéren püföljék egymást, idén még nagyobb volt az érdeklődés.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Háromszázan estek egymásnak a második kecskeméti párnacsatán
[/caption]A kellemes tavaszi időben sokan gyűltek össze passzív résztvevőként is, hogy a csatatér széléről figyeljék az eseményeket. Addig nem pihentek a lelkes párnacsapkodók, míg maradt toll fegyvereikben, később pedig nem maradt más, mint buli után a takarítás...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!