Közélet

2011.03.22. 18:09

Fernanda lett a legszebb – Nézze meg az Év Baon-lányát!

Pontosan háromezer szavazattal Prikkel Fernanda nyerte el az Év Baon-lánya címet és az ezzel járó 25 ezer forintos New Yorker-es vásárlási utalványt.

baon.hu

A 17 éves kecskeméti lány nem csak olvasóinkat hódította meg szépségével. Tavaly nyáron ő lett Tiszakécske szépe is, 2008-ban pedig második udvarhölgynek választották ugyanezen a versenyen. Sikerei ellenére Fernanda nem a modell pályán szeretne érvényesülni. Jelenleg az ÁFEOSZ kéttannyelvű osztályába jár, kereskedelmi vonalon szeretne továbbtanulni.

Korábban versenyszerűen atletizált, már csak hobbiként űzi ezt a sportágat. Csinos alakját ennek is köszönheti. – Nagyon boldog vagyok, hogy én lehetek az Év Baon-lánya – nyilatkozta nekünk Fernenda, akit telefonon értünk el. – Ezúton is köszönöm mindenkinek, akik rám szavazott! [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Fernanda 3000 szavazata meggyőző: őt tartották olvasóink a legszebbnek közönségdíjas lányaink közül
[/caption]

baon.hu Fernanda 3000 szavazata meggyőző: őt tartották olvasóink a legszebbnek közönségdíjas lányaink közül -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!