Közélet

2011.02.14. 08:23

Valentin-napon is taroltak a megasztáros szerelmesek

Mintegy 250 ember gyűlt össze a Szeged Plázában vasárnap kora délután, hogy élőben is meghallgathassa megasztáros kedvenceit, Kállay-Saunders Andrást és Tolvai Renátát. A nagyváradi lány és szerelme nem okozott csalódást Szegeden sem.

webradio.hu

A mai Valentin-nap alkalmából különleges produkcióval kedveskedett látogatóinak a Szeged Pláza, hiszen a Megasztár 5-ik szériájának győztese és a negyedik helyezett adott élő koncertet több száz szegedi rajongó legnagyobb örömére, írja a webradio.hu. A koncertet a magyar/amerikai Kállay-Saunder András kezdte, akit éppen szerelme, Tolvai Renáta búcsúztatott el a Megasztár "elődöntőjében." A fiatalok akkor megsiratták az elválást, azonban Tolvai Renáta győzelme után újra egymás társaságában énekelhetnek.

A Megasztár 5 egyik nagy felfedezettje jobbára a tehetségkutatón elhangzott számait adta elő a szegedi közönségnek is, melyből természetesen nem hiányozhatott Mester Tamás remekbe szabott száma, az "Altass el" sem. Kállay-Saunders András hangja annak ellenére rendkívül meggyőző volt, hogy az énekes szállodájában tönkrement a fűtés és megfázott, ami a hangszálainak sem tett jót. A fiatal énekes azt is megosztotta közönségével, hogy saját albumot szeretne kiadni, valamint hamarosan első videoklipje is elkészül majd.

Mintegy félórás szóló éneklés után András színpadra szólította szerelmét, Tolvai Renátát. A nagyváradi szőkeséggel pedig természetesen elsőként egy szerelmes duettet adott elő. A Megasztár győztese mindent beleadott, így nem meglepő, hogy a produkció elnyerte a szegedi közönség tetszését is. A páros közel egy órás koncertet adott a Szeged Plázában Valentin-nap alkalmából. A tapsvihar jelezte, hogy a két fiatal nem véletlenül végzet előkelő helyen a tehetségkutatón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!