Közélet

2011.02.11. 15:16

Bomló tetem himbálódzik a szélben – gyomorforgató fotók

Felakasztva lóg egy tyúk Kiskunhalason, a Felsőöregszőlőkben. Olvasóink hívták föl rá a figyelmünket, hiszen – mint mondják – a szerencsétlen szárnyas már három hete egy bálamadzagon lóg egy hétvégi ház udvarán. Magyarázat – egyelőre – nincs, mindenki értetlenül áll az eset előtt.

Zs. D.

Három hete egy bálamadzagra felakasztva imbolyog a szélben egy szerencsétlenül járt tyúk Halason, a Felsőöregszőlőkben. Olvasóink azért fordultak hozzánk, hogy segítsünk kideríteni: mit véthetett a tyúk, hogy egy vascsőre fellógatva végezte.

A baromfi nyakán nem látszódik kés nyoma, tehát minden bizonnyal a bálamadzag – mellyel felkötötték – vetett véget életének. A hétvégi házban nem találtunk senkit, de a környéken élők elmondták: valóban hetek óta himbálózik már a vascsövön az aprójószág, maguk sem értik, hogy ennek mi lehet az oka. A környékbeliek attól félnek, hogy ha kiszagolják, akkor ragadozó madarak jelennek meg a környéken, vagy ha kisüt a nap, akkor az oszlásnak indult tyúktetem szaga lengi majd be a vidéket.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Rejtély, miért a madzagon végezte a fazék helyett ez a tyúk
[/caption]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!