Közélet

2011.02.08. 12:40

A vadasparkból szereztek volna tüzelőt

Fatolvajokat fogtak el a szegedi rendőrök a hét végén. A vadaspark területéről három fát vitték magukkal szombaton délután, ám nem jutottak messzire, a kiérkező rendőrök a közelben látták, amint a farönköket egy kézikocsival tolják hazafelé.

mno.hu

A három felnőtt férfiből és egy fiatalkorúból álló csapat egy héttel ezelőtt is járt a vadaspark területén, ahol a kerítésen átjutva szerették volna a fákat feldarabolva elvinni, ám a park dolgozói megzavarták őket, így üres kézzel elmenekültek írja a mno.hu. Az ügyben akkor feljelentés érkezett, és nyomozás indult.

A négy férfi szombaton visszamerészkedett, és a feldarabolt fákat kézikocsira pakolva elindultak hazafelé, de a vadasparki dolgozók gyors bejelentésének köszönhetően a rendőrök a közelben megtalálták a csapatot. Adataink szerint a gyanúsítottak letört ágakat keresve indultak el a múlt hét elején a városban, ám a vadaspark fáit meglátva úgy gondolták, néhányat megszereznek belőlük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!