Közélet

2010.12.20. 11:15

Vadászok a nyulak ellen

Tizennyolc fegyverrel vonult fel vasárnap a Tőserdei Vadásztársaság. Ebben a szezonban mindössze másodszor mentek ki vadászni, mert kevés a vad.

Sz. T.

A csikorgó hideg, a savanyú szél, talán a nyulaknak kedvezett, de a vadászok nem adták fel. Addig járták a terepet, míg meg nem lett az eredménye.

A társaságnál mindig odafigyelnek a reggelire. Az egyik vadásztársuk tanyájánál ezúttal is finomabbnál finomabb falatok várták az éhes puskásokat, akik között nyolc vendégvadász is volt. A hazai pálya előnyét élvezők természetesen lehetőséget biztosítottak a vendégeknek, hogy éljenek a lehetőséggel, lőjjék ők a nyulakat. Éltek is: a végelszámolásnál a vendégek több nyulat kaptak puskavégre, mint a hazaiak, de ez így természetes. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] A huszonhét nyúl mellet egy fácán, egy szajkó, egy róka és egy megsebzett őz is áldozatul esett
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!