Közélet

2010.12.08. 10:14

Tűzoltók vonultak az összeomlás szélén álló épülethez

Kiskunmajsa belterületén a felázott talajon kidőlt egy ház melléképületének fala. A tulajdonosok a kiskunhalasi tűzoltókat riasztották, hogy segítsenek az összeomlás szélén álló épületből kimenteni a család értékeit.

Zs. D.

Az elmúlt napokban hullott csapadék - eddig nem jellemző módon - Majsán is komoly gondokat okozott. Szerda reggel a műszaki mentőszerrel vonultak a halasi tűzoltók Kiskunmajsára, hogy segítsenek egy bajba jutott családnak. A házuk udvarán álló, valaha lakott, de ma már melléképületként használt ingatlan egyik oldala annyira megsüllyedt a felázott talajon, hogy a ház dőlésnek indult.

Faludi Tamás polgármester tájékoztatása szerint azonban a tűzoltók sem sokat tudtak tenni az értékek kimentése érdekében, hiszen az épületbe bemenni életveszélyes, aládúcolni sincs sok értelme, a házat el kell bontani. A városvezető elmondása szerint az önkormányzat erejéhez mérten minden segítséget megad majd a bajba jutott tulajdonosoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!