Közélet

2010.08.04. 19:48

Virágeső hulljon reánk!

Augusztusban is várjuk kertészeink fotóit, hiszen megnyitottuk a Baon virágoskertjének új parcelláját.

baon.hu

Júliusban is sok szép növénnyel örvendeztettek meg minket, bízunk azonban abban, hogy ebben a hónapban még gazdagabb, még sokszínűbb kerttel büszkélkedhetünk majd olvasóink jóvoltából. Online kertészeinknek nincs más dolguk, minthogy feltöltik hozzánk augusztusban viruló növényeikről készült fotójukat, maximum 2 M nagyságban.

Az írisz lett a befutó!

Júliusi játékunk nyertese Farkas Erzsébet, fülöpszállási olvasónk, akinek gyönyörű íriszeire több mint 2100 szavazat érkezett az elmúlt hónapban. A Kiss Kertész Duó tízezer forintos nyereményutalványát a jövő héten veheti át győztes kertészünk.

Természetesen ezúttal is csak regisztrált felhasználók jelentkezhetnek a versenyre, bejelentkezés után. Amint felkerül kertünkbe fotójuk, már lehet is rá szavazni. (Bejelentkezés után, az ötös számú táblácskára kattintva, az ellenőrző kód beírásával.)[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Ehhez hasonló virágcsodák jó eséllyel szállnak versenybe nálunk!
[/caption]

A nyereményért most is érdemes versenybe szállni, hiszen tízezer forintból tehetik még szebbé kertjüket támogatónk, a Kiss Kertész Duó felajánlásának köszönhetően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!