Közélet

2010.03.21. 21:58

Új lakópark Kecskeméten

Néhány nap, és megkezdődhetnek egy új lakópark kivitelezési munkái Kecskeméten, melyek a Daimler megbízásából készülnek. Az érkező családok ez év végén már beköltözhetnek új otthonukba, mely alig 15 perces távolságra található az épülő Mercedes–Benz-gyártól.

Sebestyén Hajnalka

Csütörtökön aláírásra került az a megállapodás, melynek értelmében a VER-BAU Kft. ötven darab új családi házat épít fel a Kecskemétre költöző családok részére. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] A szerződés aláírásának pillanatai, a résztvevők (balról jobbra): Klaus-Martin Erstmann, a Daimler Real Estate GmbH senior managere, Markus Mönkhoff, a Daimler AG senior managere, Frank Klein, MBMH Kft. ügyvezető igazgatója, az épülő kecskeméti Mercedes-g
[/caption]

A lakópark Kecskemét nyugati részén, Alsószéktó városrészen, kertvárosi környezetben, az M5-ös autópályától mintegy 4-5 percre épül majd fel, a leendő autógyártól alig 15 percre.

A Daimler 2009 nyarán írta ki a lakóparkra vonatkozó nyílt tendert, melyben az általuk preferált kecskeméti helyszínek is szerepeltek.
A Daimler választása végül a megbízható kecskeméti építőipari vállalatra esett. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Az új lakóparkban ötven darab új családi házat épít fel a kecskeméti VER-BAU Kft. A képeken a lakópark látványtervei láthatók.
[/caption]

– Mindent meg fogunk tenni, hogy a lakóparkban megvalósuló iker- és sorházak a megrendelő minden elvárásának és követelményének megfeleljenek. Fontos számunkra, hogy az ideköltöző családok otthon érezzék magukat az új lakásokban – mondta Weninger Richárd, a VER-BAU cégvezetője.

A projekt finanszírozása lízingkonstrukcióban valósul meg. A lízingbe adó az UniCredit ImmoTruck Zrt., a lízingbe vevő pedig a VER-BAU 100 százalékos tulajdonban lévő leánycége, a Wohnpark Alsószéktó Kft. lesz.
A kivitelezési munkálatok 2010 március végén kezdődhetnek el, és 2010 végén fejeződnek be. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Az új lakóparkban ötven darab új családi házat épít fel a kecskeméti VER-BAU Kft. A képeken a lakópark látványtervei láthatók.
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!