Közélet

2009.06.24. 22:40

Vászonra kívánkozó tömeg

Romantikus vígjátékot forgatnak hétfőtől Kecskeméten.

Magyarvári Annamária

A várakozások szerint az Igazából Apa városmarketingnek sem lesz utolsó. A filmre az önkormányzat és néhány környékbeli vállalkozó is áldozott.
Több százan vártak tegnap (szerdán) türelmesen az Erdei Ferenc kulturális központban arra, hogy kitöltött adatlapjukkal bejussanak az Igazából Apa című film statisztaválogatására. Az idő már sürgeti a filmkészítőket, hiszen hétfőtől „élesben” forognak a kamerák Kecskemét több helyszínén. A romantikus vígjátékot Novák Emil rendezi, a film producere pedig Neményi Ádám és Kaszás Géza. (Utóbbi a producerség mellett a film egyik főszereplője is.) Az Igazából Apa sztorija egy festőművészről szól, aki miután anyagilag tönkremegy, hazatér Ausztráliából Kecskemétre, ahol rég elhagyott szerelmek és váratlan események sodrába keveredik. A tegnapi szereplőválogatáson nem csak a film tömegjeleneteihez keresett statisztákat a Magic Hand Film stábja. A kávéházi és szabadtéri jelenetek mellett néhány tehetséges epizódszereplőre is szeretnének ráakadni, akiknek pár mondatos dialóg is jut a filmben. Tiszeker Dániel, castingdirector lapunknak elmondta:
– Sikeres volt a mai válogatás, hiszen délután négyig több mint 440-en jöttek el a castingra. Elmondhatom, hogy több tehetséges jelentkezőt is láttunk, akik esélyesek lehetnek akár kiemelt statisztaszerepre is. Ami a szereplőválogatást illeti, előfordulhat, hogy a forgatás ideje alatt is keresünk még további szereplőket, egy-egy új jelenethez – mondta Tiszeker Dániel. A filmes stáb a következő hetekben a hírös város több helyszínén forgat, többek között a főtéren, a városházán és valószínűleg a Cifrapalotában is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!