Közélet

2009.01.16. 16:52

Négy mázsa fa és egy kézfogás - Képekkel

Negyven mázsa tűzifát osztottak szét pénteken néhány rászoruló petőfiszállási között. Az akciót Szász János vállalkozó szervezte két önkormányzati képviselővel: Nagy Jánossal és H. Szabó Józseffel közösen. Tíz portára jutott a fából. Két helyre elkísérte a Baon.hu tudósítója is a teherautókat.

Sz. A.

Az apróra vágott, felhasogatott fa szétosztását Bagiéknál kezdték. Bagi István édesanyjával, Surányi Franciskával él együtt az egykor jobb napokat látott tanyán.
Az idős, nyugdíjas asszony így, télidőben nagyon ki sem mozdul a házból. Bagi István viszont szívesen dolgozna, csakhogy alkalmi munkáknál egyebet nem kap. Azért meg vagy fizetnek, vagy nem. Többnyire nem.

Özvegy Szekeres Istvánné portáján mindenütt rend, tisztaság. Kutyából legalább négy ugatja az érkezőt. A legnagyobb borjúnagyságú, a legkisebb tacskónyi. Az özvegy szeméből bizony kicsordul a könny. Mert nincs annál jobb érzés, mint amikor a magára maradt, a terhek, bajok húzta embernek segédkezet nyújtanak más emberek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!