Közélet

2008.05.28. 11:13

Újra baba-ma-ma-ma-raton volt a klubban - Képgalériával

Hétfő délelőtt kismamák, anyukák és kisbabák gyűltek össze a szülés-szoptatás felkészítő baba-mama klub soron következő találkozójára. Ezúttal sűrű volt a program, négy különböző témában tartottak előadást, bemutatót az érdeklődőknek: intim-torna, kismama-jóga, őssejt, méreganyag-mentes babaápolási szerek.

L. T. E.

Elsőként Villám Erika, Kriston-féle intimtorna tréner, természetgyógyász és jógaoktató tartott egy lendületes előadást az alhas egészségéről és az intimtorna fontosságáról. Erika elkötelezett, segítő-gyógyító hivatásával összhangban vallja, hogy ép testben ép lélekkel élni maga az egység, melyben megvalósulhat az egészség! 

A második téma előadója Janiné Etelka volt, aki jógaoktatóként több, mint 7 éve tart kismama-jógát. Etelka elmondta, hogy képzett terepautaként az emberek egyre boldogabbá válásának segítése a célja. Hiszen itt és most, ebben az időben lehet valaki boldog, elégedett, harmóniában önmagával és a világgal. Rövid jóga-gyakorlattal frissültek és töltődtek fel a jelenlevők.

Ezt követően az őssejtek hasznosításáról és tárolási lehetőségek egyikét ismertető tájékoztatót adott Gálig Judit, klinikai kapcsolattartó a Zelion Őssejt Egészségügyi Szolgáltató Kft. képviselője. Tény, hogy a köldökzsinór vérből nyert őssejt nagy érték. Hagyjuk vagy ne hagyjuk elveszni?

Az előadás után feltett kérdésekből, hozzáfűzött észrevételekből kiderült, hogy a leendő szülők többsége örömmel élne ezzel a lehetőséggel, ha kedvezőbb áron vagy fizetési feltételekkel tudnák igénybe venni ezt a szolgáltatást.

Majd Mag Márta gyógyszerész és Madi Edit termékforgalmazó tartott rövid ismertetőt a Neways által gyártott méreganyag-mentes babaápolási termékekről. Végül pedig két anyuka-társ osztotta meg történetét a többiekkel. Elmesélték hogyan tudták elérni, hogy koraszülött gyermekeiket anyatejjel tudják táplálni.

A következő találkozó június végén lesz, a pontos időpontról időben értesítünk mindenkit itt, a Baon.hu-n.

További információ kérhető Lakó-Tóth Edittől a [email protected] e-mail címen, vagy a 30/205-2981-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik