Közélet

2008.05.23. 12:15

Polgármesterek eszmecseréje

A 3-as számú választókerület polgármesterei május 29-én, csütörtökön Jakabszálláson, a Wolford dűlői közösségi házban tartják sorrendben harminchatodik találkozójukat.

Szász András

A reggel 9 órakor kezdődő eszmecsere fő témája ezúttal a Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Tanács munkája lesz. De megvitatják a megyei és a helyi önkormányzatok költségvetését, szó lesz a megyei pályázatokról, az M44-es és M8-as munkacsoportról, a nyári és őszi programokról, valamint az Országgyűlés munkájáról.

A tanácskozásra meghívták dr. Balogh Lászlót, a Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Tanács elnökét, Fekete Gyula és Felföldi Zoltán közgazdászt, Hamzáné Lakó Juditot és Németh Pétert, a kecskeméti, illetve kiskunfélegyházi kistérségi társulás titkárát, valamint Polyák Albertet, a Bács-Kiskun Megyei Közművelődési Intézet főtanácsosát.

Hogyan és hova....

A kiskunfélegyházi útról a földesútra történő letérés helyét tábla fogja jelezni. A biztonság kedvéért a jakabszállási községháza előtt a Szabó Mihály polgármester munkatársa is segít a tájékozódásban, hogy mindenki gond nélkül eljusson a találkozó helyszínére.

Címkék#politika

Ezek is érdekelhetik