Közélet

2008.01.29. 14:30

A képviselők átruházhatják uszodabérletüket

A fürdő új ügyvezető igazgatójának javaslatára idén először adhatják át a halasi önkormányzati képviselők uszodabérletüket rászorulóknak, nagycsaládosoknak.

Sebestyén István

A Halasthermál Kft. minden évben éves belépőt biztosított a képviselő testület minden tagja (mint tulajdonosok) számára évek óta. Makai Krisztián, a Halasthermál új ügyvezető igazgatója az idén először átruházható bérletet ad a képviselőknek. A strand új ügyvezetője reménykedik abban, hogy a képviselők élni fognak ezzel a lehetőséggel, amennyiben ők nem kívánják igénybe venni bérletüket – értesültünk a Halasi Városgazda Zrt. közleményéből.

„Az elmúlt egy hónap alatt sikerült a strand üzemeltetésének nagyobb részét áttekinteni. Így találkoztam azzal a ténnyel is, hogy a képviselők eddig minden évben éves belépőt kaptak, amelyet nem használtak ki száz százalékosan, sőt van aki egyáltalán nem. Ebben az évben először lesz lehetőség arra, hogy a képviselők átadhatják bérletüket, és ezzel egyúttal lemondanak arról, hogy térítésmentesen használják a strandot.

Természetesen szívesen látjuk a képviselőtestület tagjait továbbra is, de érdemes mérlegelni, hogy egy nagycsaládnak mekkora segítség lehet az éves bérlet azzal szemben, mintha egy képviselő évekig nem látogatja a strandot” – mondta Makai Krisztián.

Az új bérlettel nem csak egy, hanem két fő léphet be, amely az olyan nehéz helyzetben lévő családok, betegek helyzetén segíthet, akik nem tudják rendszeresen megváltani a belépőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!