Közélet

2007.12.07. 15:58

Tömegverekedés a kecskeméti bevásárló központban - Képgalériával

Összeverekedtek néhányan a kecskeméti Malom Bevásárló és Szórakoztató Központban. Nem „rossz fiúk” támadtak egymásra és nem is a békés vásárlókra, hanem a „Biztonság 2007” vagyonvédelmi kiállítás keretében mutatták be ma (péntek) délelőtt önvédelmi tudásukat a vagyonőrök.

Noszlopy

A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Bács-Kiskun, Csongrád és Békés Megyei Szervezetei valamint a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság idén már 15. alkalommal rendezte meg a programot. A látványos önvédelmi bemutató csak része volt az egész napos szakmai konferenciáknak és a kiállításoknak, ahol megtekinthették a látogatók a személy, valamint a vagyonvédelem jelenét, sőt a jövőjét is.

A Magyarországon jelenleg beszerezhető legfejlettebb biztonságtechnikát hozták el a cégek: bonyolult, feltörhetetlen zárakat, autó és lakásriasztók teljes választékát, műholdas gépjárműkövető rendszereket. A Biztonság 2007 elnevezésű vagyonvédelmi kiállításon a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Bács-Kiskun megyei szervezete 10 vagyonőrt részesített elismerésben.

Címkék#Egyéb

Ezek is érdekelhetik