Közélet

2007.12.03. 15:49

Biztonság 2007 - Kiállítás és konferencia

Személy-, vagyonvédelmi és biztonságtechnikai kiállítás és konferencia lesz december 7-én Kecskeméten a MALOM Bevásárló Központban.

M. R.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara (SZVMSZK) Bács-Kiskun Megyei Szervezete, a Békés és Csongrád megyei társszervezetekkel közösen 2007. december 7-én 10.00 órai kezdettel - immár 15. alkalommal - rendezi meg, ezúttal „BIZTONSÁG  2007” címmel személy-, vagyonvédelmi és biztonságtechnikai kiállítását és konferenciáját Kecskeméten a MALOM bevásárlóközpontban.

A kiállításon – hagyományainkhoz híven – az állampolgárok ingyenesen tekinthetik meg a személy- és vagyonvédelem széles spektrumát bemutató védelmi eszközöket, szerezhetnek információkat annak érdekében, hogy ne váljanak bűncselekmények áldozatává.

A rendezvény keretében 2007. december 07-én 11.00 - 14.00 óra között bűnmegelőzési konferenciát rendezünk, melynek témája a ”Bevásárlóközpontok, kereskedelmi egységek sérelmére elkövetett jogsértések”, mely jelenség napjainkban egyre több településen okoz problémát a kereskedőknek, önkormányzatoknak, a rendőrségnek.

A tanácskozás keretében az előadók kereskedői, vagyonvédelmi és rendőrségi aspektusból elemzik a kialakult helyzetet, a várható hatásokat, a megelőzés lehetőségeit. Az előadássorozatra meghívást kapnak a rendőrség, a társrendező szakmai kamarák képviselői, tagjai, önkormányzatok jegyzői, képviselői, kereskedelmi központok gazdasági és biztonsági vezetői.
 

Kiállítás:
Malom Center (földszinti aulája)
10.00  A kiállítás megnyitója
10.10  Elismerések átadása
10.30 és 14.00 Önvédelmi bemutató aföldszinten

Konferencia:
Malom Center (III. emeleti 5. számú moziterem)

Előadások témája:
Bevásárlóközpontok, kereskedelmi egységek sérelmére elkövetett jogsértések.

Előadók:

11.00 Bai Zsolt TESCO Áruházlánc regionális biztonsági vezetője
11.45 Német Ferenc SZVMSZK elnöke
12.20 Takács Sándor SZVMSZK Biztonságtechnikai alelnöke
13.00 dr. Kassai László Kecskemét Rendőrkapitányság mb. vezetője

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!