Közélet

2007.08.09. 19:38

Zaklatással vádolja a kamaszlány a nevelőapját

Meg akarta erőszakolni a nevelőapja – állítja egy 17 éves lány egy Kecskeméttel szomszédos településen. Ezért feljelentést tett a rendőrségen a férfi ellen.

Noszlopy

Elmondása szerint még tavaly decemberben próbálta megerőszakolni a nevelőapja. Megtoldotta ezt azzal, hogy a férfi mintegy 13 éve közeledik hozzá. Első alkalommal akkor, amikor még csak négy éves volt. „Emlékezete szerint” eleinte csak a kezével simogatta a férfi a nemi szervét, majd később próbálkozott a szexuális aktussal is. A rendőrségen a nevelőapjára panaszt tett lány ugyanakkor hozzáteszi: ezt az elmúlt 13 évben szinte havi rendszerességgel megpróbálta a férfi, de egyszer sem sikerült neki. Viszont kézzel többször is ki kellett elégítenie a nevelőapját – állítja a lány.

A rendőrségen előadott feljelentés szerint utoljára decemberben akarta megerőszakolni a férfi a nevelt lányát. A dulakodássá fajult közeledés vége ezúttal is az lett, hogy nem sikerült az erőszak. Időközben a lány összejött egy fiúval, és úgy döntött, hogy hozzá szeretne költözni. A fiú és a szülei tanácsára tett feljelentést a nevelőapja ellen, aki a feleségének – a lány édesanyjának – képtelenségnek állítja a tinédzser szavait. A rendőrök azonban nyomozást rendeltek el: azt vizsgálják, hogy igazak-e a kamaszlány állításai.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!