Közélet

2007.08.16. 08:07

Tiszta állatkert - nagyértékű lopások, nem egyszerű csalások!

Szinte biztos, hogy nem egy sólyom vitte el a laptopot a Sólyom utcai lakásból, ahogyan Bajáról sem a szarka - bár nevezhetnénk annak is - vitte el az árokásó gépet. Az inkább egy pocok lehetett... Megérkeztek a rendőrségi hírek! A gólyák meg elmentek...

- + M.J.

Nyomozást folytat a rendőrség ismeretlen tettes ellen, aki szerdára virradóra, Kecskeméten egy Sólyom utcai lakásból egy laptopot,
egy hátizsákot és 100 ezer forint készpénzt tulajdonított el. A lopással
okozott kár: 300 ezer forint.

A Bajai Rendőrkapitányság folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen,
aki Baja, III. kerületében található bekerített ingatlan mellől egy MTZ típusú árokásó gépet tulajdonított el közel 400 ezer forint értékben.

Augusztus 10-én valaki 200 ezer forint készpénz átvétele után a bejelentő Catarpillar 936 típusú munkagépét átvette azzal a céllal, hogy
bérleti díj fejében munkába helyezi. Az átvétel szállítólevélen lett
rögzítve, amin átvevőként egy dunaföldvári Kft. pontos cím nélkül
szerepelt. A gép tulajdonosa elment a megnevezett helyre, ahol a
gép állítólagosan munkába állt, de ott nem találta azt. Ezt követően
telefonon felvette a kapcsolatot a feljelentett személlyel, de az egyeztetések ellenére találkozni egyszer sem tudott vele. A
munkagép értéke 8 millió forint. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomoz az ügyben.

A kunszentmiklósi rendőrök keresik azt az ismeretlen tettest, aki a
Petőfi Sándor Mg Rt. tulajdonában lévő Homokpusztai-majorból egy
hegesztő transzformátort, egy hat méter hosszú 380 V-os hosszabbítót, egy rostafedelet, és egy alumínium szódásballont vitt el összesen körülbelül 300 ezer forint értékben.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 27 éves
kecskeméti férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy
augusztus 14-én reggel 8 óra és délután háromnegyed 5 között egy Molnár Béla utcai családi házból műszaki cikkeket, valamint arany ékszereket tulajdonított el. A lopással okozott kár közel 500 ezer forint.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 22 éves orgoványi
férfit, aki ellen a Kecskeméti Városi Bíróság, valamint a Kalocsai
Városi Bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki.

 

 

- + M.J. Szétrúgták az ajtót, kétszázezret találtak A lakók, elmondásuk szerint, csak rövid időre léptek el valahova Nagykőrösön a Vitéz utcai családi házukból. A zsiványok pedig vélhetően fülest kaphattak a távozásukról, mert hamarosan megjelentek és szétrúgták a bejárati ajtót.

Biztosra mentek, majdnem 200 ezer forint készpénzre leltek odabent azonmód. Mindezt fényes nappal cselekedték, kedden délelőtt. A rendőrség még erősen keresi őket.

M.J. -->

Címkék#Bűnügyek
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!