Közélet

2007.08.15. 19:20

Repülőnapi nyereményjáték - Megvan a nyertes!

Kisorsoltuk az Axel Springer Magyarország repülőnapi nyereményjátékanak fődíját, egy VW Polo Comfortline személygépkocsit.

-

A Farkasné dr. Faragó Veronika közjegyző jelenlétében végrehajtott sorsoláson Bolesza Balázsné húzta ki a 13 753 beküldött szelvény közül a nyertest Kecskeméten, a Petőfi Népe székházában.

Fortuna most az észak-bácskai Kisszállásra, egy nyugdíjas házaspárhoz látogatott. Horváth Lajos több mint tíz éve előfizetője a Petőfi Népének, az örömhírről azonban csak késve tudtuk értesíteni - mert otthon hagyta a mobiltelefonját.

- Ez biztosan valami buta telefontréfa - vette fe a készüléket a felesége. - Fejezzük be gyorsan a beszélgetést, rántott húst sütök az unokáimnak, nem szeretném, ha odaégne!
Amikor azonban sikerült Éva nénivel elhitetni, hogy ez most nem tréfa, azonnal elzárta a gázt a hús alatt.
– Egész életünkben egyszer nyertünk komolyabb ajándékot: a Petőfi Népe egyik játékán 10 ezer forintos könyvcsomagot. A férjem nem is tudja, hogy beküldtem ezt a szelvényt.

A játékokkal, a rejtvényekkel egyáltalán nem foglalkozik. De ez nem baj, mert megmaradnak nekem. Na, lesz meglepetés, ha hazajön. Van egy 13 éves autónk, a nyugdíjunkból még a javítgatására is alig jut, nemhogy újat venni. Ha tényleg a miénk ez a Polo, rábeszélem a férjem: tegyünk egy hosszabb próbautat. Legszívesebben valami olyan fürdőhelyre mennék el, ahol jó meleg a víz. Két autót viszont nem tudunk fenntartani, az egyiktől biztos meg kell válnunk. Nem lesz nehéz a választás. 

Horváth Lajos sem a feleségének, sem a munkatársunknak nem akarta elhinni, hogy életében egyszer tényleg rámosolygott a szerencse.
- Majd, ha a kezemben lesz az indítókulcs, akkor hiszem el, hogy nem viccelnek velem - nevet a telefonba, de a hangján érződött a bizakodás. - A feleségem örökké a rejtvényeket, a játékokat bújja, sosem hittem volna, hogy egyszer ekkora szerencsénk lesz. Egyébként majd kiderül, hogy tényleg én nyertem-e. Az viszont biztos, hogy a Petőfi Népét még akkor sem fogom lemondani, ha most csak viccelnek velem. A sport rovat a kedvencem, de a helyi híreket is mindig elolvasom.

Címkék#repülőnap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!