Közélet

2006.06.28. 16:50

Miért szereti a Fociteraszon nézni a mérkőzéseket?

Megkérdeztük a Fociteraszra látogatókat, hogy miért szeretik a teraszos szurkolást.

-

Gyöngyösi Sándor, esztergályos
A Fociterasz számomra olyan hangulatot idéz elő, mintha a stadionban nézném a meccseket. Kellemes a környezet, kiváló a kiszolgálás és lelkes a szurkoló tábor. A labdarúgással kapcsolatos játékot a Góltotót fantasztikus ötletnek tartom, mert értek a focihoz és általában meg tudom tippelni a mérkőzés végeredményét. A Petőfi Népében megjelenő írást a Fociteraszról minden reggel elolvasom. Ez hozzásegít ahhoz, hogy felidézem az előző este örömteli pillanatait.

Seres Nóra, angol-német szakos tanár
Nagyon szívesen járok a Fociteraszra, mert kedves a fogadtatás, jó a társaság és nagyszerű a hangulat. Számomra az is lenyűgöző, hogy a 21. század legjobb technikáját a nagyképernyős plazmatévét és az óriáskivetítőt ide varázsoltátok a teraszra. A fotózást díjazom, mert ez is azt mutatja, hogy törődtök a szurkolókkal és a vendégekkel. A Góltotó és a Wellness-Játék azért ragyogó ötlet, mert mindegyik korosztály szereti ezeket a játékokat. A Fociterasz teljes körűen biztosítja a felejthetetlen szórakozást.

Némedi Norbert, a KTE labdarúgója
A legjobb körülmények között nézhetem a mérkőzéseket a Fociteraszon. A plazmatévé és az óriáskivetítő olyan minőségben vetíti a meccseket, mintha a stadionban ülnék a lelátón. A fotózást kiváló ötletnek tartom, mert a képek alapján kiderül, hogy nemcsak a fiúk, hanem a lányok is rajonganak a fociért. A Góltotó a kedvenc játékom, mert szeretem megtippelni a mérkőzés végeredményét. A Fociterasz olyan milliőt teremt számomra, ahol igazi szurkolóként érezhetem magam.

Ezek is érdekelhetik