Közélet

2006.06.16. 11:20

Hagyományosan zajos, sikeres és megható volt a Tinódi-hét

A héten véget ért az iskola, megkezdődött a vakáció. A bajai intézmények megadták a módját az évzárásnak. Óriási sikert aratott például a Divatiskola növendékeinek keddi bemutatója.

BAON

A modellszerkesztő technikusok és a divat-stílustervezők első alkalommal bizonyították tehetségüket a nagyközönségnek. A fiatal alkotók a Bányai Júlia Szakképző Iskola dísztermében vették át bizonyítványukat Welchner Antal igazgatótól a programterv keretében. A gyakorló általános iskolában hétfőn kezdődött a hagyományos Tinódi-hét. A tanulók gyermekrajz kiállítással (Klossy Irén képzőművész nyitotta meg), kulturális bemutatóval, játékos vetélkedőkkel és rendhagyó órákkal összegezték a tanévet, és búcsúztatták ballagó társaikat. Idén a rendezvény-sorozat védnöke dr. Sztanáné dr. Babits Edit, az Eötvös József Főiskola fakultásigazgatója volt. A kulturális műsort az iskolatévé riporterei konferálták, s tették színessé rövid, rögtönzött interjúikkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!