Közélet

2006.06.30. 14:45

Áramütést szenvedett egy munkás Nyárlőrincen

Pénteken fél 10 körül, Nyárlőrincen az Úttörő utcában az első adatok alapján halálos áramütés ért egy 22 éves helyi fiatalembert. A fiatal férfi, társával egy 44 éves helyi kőműves megbízásából, az egyik családi háznál kerítéslábazatot készített, azaz betonoztak, amikor a betonkeverő kezelése közben egyszer csak felkiáltott, hogy – Jaj a kezem! - majd összeesett és meghalt.

-

A Bács-Kiskun Megyei Rendőrség nyomozást rendelt el, halált okozó gondatlan veszélyeztetés elkövetésének gyanúja miatt.  

Az eddigi információk szerint, a betonkeverő egyik vezetékének szigetelése – feltehetően a karbantartás hiánya miatt – elkopott és a forgódobhoz ért, így a keverő fémrészeibe áram jutott. Ez okozhatta a tragédiát. A helyszíni szemle és a körülmények vizsgálata még folyik. A szemlebizottság tájékoztatása szerint a 44 éves helyi kőműves részéről felmerült a mulasztás gyanúja, így a halaszthatatlan cselekmények elvégzése után még ma sor kerülhet a gyanúsítottkénti kihallgatására.

A fiatal férfi, társával egy 44 éves helyi kőműves megbízásából, az egyik családi háznál kerítéslábazatot készített, azaz betonoztak, amikor a betonkeverő kezelése közben egyszer csak felkiáltott, hogy – Jaj a kezem! - majd összeesett és meghalt. - -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!