bács-kiskun

2018.03.26. 09:44

Kigyulladt autóhoz, konyhatűzhöz és kidőlt falhoz vonultak a tűzoltók

Többször is riasztották a tűzoltókat a hétvégén. Vasárnap éjszaka például egy égő autóhoz kellett vonulniuk Dunaszentbenedekre, az Árpád utcába.

baon.hu

Kiskőrösön, a Vízmű utcában egy nyári konyhaként használt épületben keletkezett tűz, szombaton este. A lakók a tüzet eloltották. A kiskőrösi hivatásos és a kiskőrösi önkéntes tűzoltók a tűzzel érintett épületrészt átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat elvégezték.

Egy lakóépület kéményében a lerakódott égéstermék izzott vasárnap délután Lajosmizsén, a Németh László utcában. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók a kazánból az éghető anyagot eltávolították, a kéményseprőt értesítették. Személyi sérülés nem történt.

Szalkszentmártonban, a Sas utcában egy régi parasztház hátsó fala kidőlt, vasárnap délután. A kunszentmiklósi önkormányzati és a szalkszentmártoni önkéntes tűzoltók az épület átvizsgálták és körbeszalagozták. A lakó rokonoknál lett elszállásolva.

A hétvégén négy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!