-2°
-2°

Tagadja, hogy előre kitervelte a prostituált megölését

Kommentek

Legolvasottabb

Tragédia Bócsánál: részletek a kedd esti halálos balesetről
A TEK fogta el a dunaegyházi drogtermesztőt
Balesetek, háztűz és kidőlt fák miatt riasztották a tűzoltókat
Mentőhelikopter is érkezett, de nem tudták újraéleszteni a férfit Halason
Ismerőse adatait diktálta be az ittas ballószögi sofőr
ismeretlen okok
Csak öt partra vetett delfint sikerült megmenteni
egyeztetések / 6 órája
EMMI: kampányakció volt a Független Egészségügyi Szakszervezet tüntetése
Politikai kampányakciónak tartja az Emberi Erőforrások Minisztériuma a demonstrációt.
Gyász
"Valahol, a fényeken túl, Ami szép volt s elmúlt, újra vár. Valahol, az árnyakon túl, Újra befogad egy távoli táj." Szomorú szívvel tudatjuk, hogy szeretett Férjem, Édesapám KUN LAJOS a DUTÉP SZB egykori munkatársa életének 80. évében, 2018. március 11-én elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. március 28-án, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemető ravatalozójában. Kegyeletüket kérjük egy szál virággal róják le. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett édesapánk, apósom, nagypapánk, dédapánk Dr. SZABÓ ATTILA a Kertészeti Főiskola egykori tanára életének 93. évében csendesen elhunyt. Búcsúztatása 2018. március 28-án, 10.45 órakor lesz a református szertartás szerint a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
"Ama nemes harcot megharcoltam, futásomat elvégeztem, a hitet megtartottam." /:2 Tim 4/7:/ Fájdalommal teli szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy P. BUZOGÁNY LAJOS az OTP Bank nyugalmazott osztályvezetője március 13-án, türelemmel viselt hosszú betegsége után, életének 90. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Drága halottunk hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. március 29-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben az unitárius egyház szertartása szerint. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik fájdalmunkban velünk együtt éreznek. A gyászoló család.
"Lelked mint a fehér galamb, csendesen messzire szállt, hiába keresünk, könnyes szemünk már többé nem talál. De tudjuk, hogy a csillagok között a legfényesebb Te vagy, utat mutatsz, mert szívünkben örökké itt maradsz." NÉMET LÁSZLÓ halálának 3. évfordulóján. Soha el nem múló fájdalommal emlékezik: Szerető feleséged, fiad, menyed, unokáid.
"Küzdöttél, de már nem lehet, a csend ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, akit elfelednek, örökké él, akit igazán szeretnek." Mély fájdalommal tudatom mindazokkal akik ismerték és szerették, hogy édesapám FARKAS GYÖRGY kecskeméti lakos, 83 éves korában, március 17-én elhunyt. Temetése 2018. március 27-én, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
"Terhet viseltél és nem fáradtál el." (Jel. 2:3) Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, szerették, tisztelték, hogy Dr. REPKÉNY ISTVÁN vasdiplomás ny. állatkórházi főállatorvos életének 93. évében visszaadta lelkét a Teremtőjének. Szeretett halottunktól 2018. március 29-én, 13.00 órakor veszünk végső búcsút a kecskeméti Köztemető ravatalozójában. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindenkivel, hogy CSAPÓ JÁNOS nyugalmazott műköves kisiparos, kőfaragó mester, kecskeméti lakos 87 éves korában elhunyt. Temetése a katolikus egyház szertartása szerint 2018. március 29-én, csütörtökön 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Szomorú szívvel búcsúznak tőle családjának tagjai, unokahúgai, az ő családtagjaik, feleségének rokonai, családtagjaik, volt munkatársak, sporttársak, a barátok, ismerősök, szomszédok, a balatoni üdülőtársak, mindazok, akik őt utolsó éveiben segítették, támogatták, akik ismerték, becsülték, szerették. Kérjük a részvétnyilvánítás mellőzését.
"Ne búsúljatok, Nekem már nem fáj semmi. Ha eljön az este, csillagként tudok Nektek üzenni. Tekintsetek fel az égre, ott fogok ragyogni, szívetek egy darabja voltam, mit nem lehet pótolni." ALTORJAI TIBOR ZSOLT Öcsike, Tibcsi halálának 10. évfordulójára. Fájó szívű Édesanyád, Édesapád, Nővéred, Sógorod, Zolika, Balázs.
Szerettél míg éltél, szeretünk míg élünk." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BALLA ISTVÁN kecskeméti lakos, 89 éves korában elhunyt. Drága szerettünktől 2018. március 26-án, 10.45 órakor veszünk búcsút a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
"A halál éjszakája Őt nem adja vissza már, a sírnak jég hazája át nem léphető határ." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy DR. WALTER FERENCNÉ Hernádi Anna Anikó kecskeméti lakos, életének 82. évében elhunyt. Búcsúztatása 2018. március 26-án, 11.00 órakor lesz a kecskeméti Barátok Templomában. Minden külön értesítés helyett. Kegyeletüket egy szál virággal róják le. A gyászoló család.
"Olyan szomorú mikor üres lesz szívünk, s el kell temetnünk, akit igazán szeretünk." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KOVÁCS JÓZSEFNÉ László Mária életének 65. évében elhunyt. Temetése 2018. március 29-én, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Kedves emléke szívünkben tovább él! A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Csendesen alszik, megpihent végleg, Angyalok bölcsője ringatja már. Nem jöhet vissza, hiába várjuk, Emléke szívünkben otthont talál." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett édesanyánk, anyósom, nagymamánk, dédnagymamánk özv. SZABÓ ISTVÁNNÉ Söröli Rozália kecskeméti lakos, életének 80. évében türelemmel viselt hosszú betegségben csendesen elhunyt. Temetése 2018. március 28-án, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy SZABADSZÁLLÁSI MENYHÉRTNÉ M. Tóth Judit Emma életének 90. évében, 2018. március 17-én elhunyt. Temetése 2018. március 28-án, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
"Még látom, ahogy jössz felém, és érzem a kezed melegét, Nem búcsúztál, csak elmentél..." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy DUDÁS GYÖRGY kecskeméti lakos, 77 éves korában hirtelen elhunyt. Temetése 2018. március 27-én, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, sírjára koszorút, virágot helyeznek. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy szeretett édesanyánk, nagymamánk, anyósunk RÁCZ PÁLNÉ Jaksa Erzsébet városföldi (volt fülöpjakabi) lakos elhunyt. Utolsó útjára március 24-én, szombaton 14.00 órakor kísérjük a fülöpjakabi temetőben. Temetés után az engesztelő szentmise a helyi templomban lesz. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Tiéd a csend, a nyugalom, miénk a könny, a fájdalom." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy CSÁVÁS JÁNOS TIBORNÉ Dutka Sarolta kecskeméti lakos, 69 éves korában elhunyt. Búcsúztatása 2018. március 26-án, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek. A gyászoló család.
"Úgy mentél el, ahogy éltél, csendben és szerényen. Drága lelked nyugodjon békében!" Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy drága édesanyánk BEKE JÁNOSNÉ Kocsis Terézia 76 éves korában, türelemmel viselt betegség után csendben elhunyt. Temetése 2018. március 27-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek, fájdalmunkban velünk együtt éreznek. A gyászoló család.
"Adhat az Isten márványból palotát, csak egyet nem adhat még egyszer: Drága jó Édesanyát." Mély fájdalommal tudatjuk, hogy POLYÁK LÁSZLÓNÉ Tóth Irén volt szentkirályi lakos, életének 94. évében elhunyt. Felejthetetlen halottunk földi maradványait 2018. március 27-én, 11.45 órakor a kecskeméti Köztemetőben római katolikus vallás szertartása szerint helyeztetjük örök nyugalomra. Drága emléke szívünkben él! A gyászoló család.
"Küzdöttél, de már nem lehet, a csend ölel át és a szeretet." Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szerető férjem, édesapánk, testvérem HERCZEG JENŐ kecskeméti lakos, 60 éves korában, március 10-én elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása március 26-án, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy SÜTŐ BÉLA 2018. március 13-án, életének 89. évében elhunyt. Temetése 2018. március 26-án, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
nagypapa / 7 órája
Lányunokára vágyik Nagy Feró
régi-új szerelem / 7 órája
Titokban találkozott Brad Pitt és Jennifer Aniston
szerencsétlenség / 7 órája
Tűz ütött ki a házban, ahol Bruce Willis forgat
gasztroturizmus / 7 órája
Két napig Budapest lesz Európa gasztronómiai fővárosa
az élet ára / 8 órája
Százezrek tüntettek a fegyvertartás szigorításáért az Egyesült Államokban
felháborító / 9 órája
Őrjöngő migránsnő dobatott ki a bécsi kórházból egy apát